Gezellige basisschool zoekt gedreven leerkracht voor de kleuters
derec
Muiderberg,NL
1 dag geleden

Gezellige basisschool zoekt gedreven leerkracht voor de kleuters

Muiderberg

Voor de instroomgroep van deze protestants-christelijke basisschool ben ik op zoek naar een leerkracht die actief betrokken is bij de ontwikkeling van de school.

Ben jij vanaf het nieuwe schooljaar fulltime beschikbaar en bereid een positieve pedagogische en didactische bijdragen te leveren.

Dan ben ik op zoek naar jou!

Organisatie

Op deze protestants-christelijke basisschool staat het bieden van kwalitatief goed onderwijs aan de leerlingen centraal.

Plezier en leren gaan hier hand in hand. Er heerst een fijne sfeer met veel uitdaging voor de kinderen. De school biedt kwalitatief goed leesonderwijs, de leesstof wordt afgestemd op de onderwijsbehoeftes van de leerlingen.

Daarnaast werkt de school nauw samen met de ouders, omdat de kinderen beter leren en zich beter ontwikkelen als de ouders betrokken zijn.

Van daaruit is de medezeggenschapsraad ontstaan waarin de ouders en personeelsleden samen advies geven over allerlei zaken die de school betreffen.

Functie

Voor deze diverse functie als fulltime leerkracht van de kleuters, ben je echt van betekenis voor de kinderen. Leren van en met elkaar staat centraal op deze school en binnen deze cultuur moet jij als leerkracht passen.

Er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en je krijgt ondersteuning waar nodig vanuit het bestuursbureau.

Jij zorgt voor een positieve pedagogische en didactische leeromgeving en bent bereid om Kanjertraining te volgen.

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een pabo-diploma;
 • je bent vanaf augustus fulltime beschikbaar;
 • je hebt affiniteit met de leerlingen uit de onderbouw;
 • je stimuleert de ontwikkeling van de kleuters vanuit spel;
 • je bent actief betrokken bij de ontwikkeling van de school.
 • Aanbod

  Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning.

  Wij bieden jou :

 • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • doorbetaling van schoolvakanties;
 • ondersteuning van ervaren coaches;
 • opleidingsmogelijkheden;
 • flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
 • Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten over de school? Neem dan contact op met Derc-Jan Buschgens via derc-jan derec.nl of 06-30195298.

  Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CV PDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestand Wijzig Upload je foto GIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestand Wijzig E-mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Meer weten over deze vacature?

 • Stuur Derc-Jan een WhatsApp 06-30195298 derc-jan derec.nl
 • Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel het ons! Grote kans dat we je toch kunnen helpen. Graag gebruiken we ons netwerk om jou aan je droombaan te helpen.

  Inschrijven bij Derec

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier