Jurist
De rechtspraak
Twente, NL
5 dagen geleden

Jurist

De rechtspraak staat midden in een doorlopend veranderende samenleving. En daarom zijn zij op zoek naar een Jurist

Lees hieronder de hele vacature

Functie omschrijving

Bij de Rechtspraak werken ook juristen die haar vertegenwoordigen. Bijvoorbeeld op het gebied van personeel en organisatie.

Juristen in de staf werken zowel bij de verschillende gerechten in het land als bij het Landelijk Dienstencentrum voor de Rechtspraak in Utrecht.

Functievereisten

Bij de Rechtspraak is volop gelegenheid om te rouleren tussen de verschillende rechtsgebieden of gerechten. Ook bieden we loopbaanmogelijkheden aan in bijvoorbeeld management of als opleider.

Ben je student, starter of (young) professional?

Bedrijfsprofiel De Rechtspraak

De rechtspraak staat midden in een doorlopend veranderende samenleving. Medewerkers moeten daarom verder kijken dan de wetboeken.

Teams van deskundige juristen, bestaande uit rechters of raadsheren, juridisch medewerkers / griffiers, werken aan de best mogelijke oplossingen door zaken van alle kanten te bekijken.

Zo kan de rechter uiteindelijk de knoop doorhakken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier