Projectcoördinator SmartPack
TBI
Vught
2 dagen geleden

Over de functie

Lever jij een bijdrage aan de verduurzaming van de woningvoorraad?

Als Projectcoördinator SmartPack fungeer je als ’spin in het web’ en ben je zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van onze SmartPack-

projecten. SmartPack is een keuzepakket met maatregelen om verouderde woningen in een paar dagen grondig te renoveren en te verduurzamen in bewoonde staat.

Een leuke en veelzijdige functie waarbij je persoonlijk contact hebt met opdrachtgever en bewoners en het gezicht bent van Hazenberg.

Je organiseert de werkzaamheden richting onze eigen vakmensen en onderaannemers.

Tot je werkzaamheden behoren onder andere ook :

 • Je hebt contacten met huurders, opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers.
 • Je berekent, selecteert en controleert benodigd materiaal.
 • Je zorgt voor coördinatie, controle en afstemming van werkzaamheden.
 • Je begeleidt het uitvoeringstraject op locatie en stuur het uitvoeringsteam aan.
 • Tussen de periodes buiten werk je op kantoor aan de voorbereiding van nieuwe projecten.
 • Waar kom je te werken?

  Hazenberg Bouw B.V. is een daadkrachtige Zuid-Nederlandse bouwonderneming met de focus op woning- en utiliteitsbouw, herbestemming en transformatie, renovatie en onderhoud.

  Hazenberg heeft een geheel eigen visie op ontwikkelen en bouwen, waarin de markt en de mens centraal staan. De kracht van onze organisatie schuilt in onze oplossingsgerichte werkwijze, gebaseerd op de behoefte van onze klanten.

  Hazenberg Bouw is een zelfstandige onderneming en maakt samen met dochteronderneming Nico de Bont deel uit van TBI.

  Ervaring

 • Je hebt MBO / HBO werk- en denkniveau.
 • Je beschikt voor een paar jaar relevante werkervaring als uitvoerder in renovatie / onderhoud. Je hebt hierbij ervaring opgedaan met renoveren in bewoonde staat.
 • Je communicatieve vaardigheden zijn goed, zowel met bewoners van huurwoningen als met de opdrachtgevers en onderaannemers.
 • Interesse en affiniteit met duurzaamheid en de techniek die hierbij komt kijken (waaronder installaties).
 • Klantgerichtheid zit in je genen en je streeft altijd naar een goed resultaat voor zowel de klant als voor Hazenberg Bouw.
 • Wat wij bieden

  Je komt terecht in een platte organisatie die werkt volgens een markt- en klantgericht organisatiemodel. Wij willen de beste zijn in wat we doen en voorop blijven lopen als het gaat om ons vakgebied, (proces)innovatie, duurzaamheid en klantgerichtheid.

  Dat vraagt om creatieve mensen die eigen verantwoordelijkheid durven te nemen en meebepalen hoe iets gemaakt wordt. Door continue verbetering en vernieuwing stimuleren wij het innovatieve vermogen van onze mensen en de organisatie.

  Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder goede opleidingsmogelijkheden. De CAO voor de Bouw & Infra is van toepassing.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier