Vacature Schilder Breda
Meestersgilde
Breda, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Poh, wat knapt dat schilderwerk op zeg!’ Geniet jij ook van zo’n reactie als je de gevel van eengezinswoningen, flatgebouwen of bedrijfspanden een make-over geeft?

Onze opdrachtgever heeft een vacature voor een schilder in Breda!

Jouw kracht

s Morgens ga je fluitend naar je werk in Breda. Je geniet ervan dat je buiten werkt. Samen met je andere collega schilders uit het team breng je een nieuwe verflaag aan op het hout, metaal of beton.

Jij hebt kennis van schilders zaken; je weet dat er meer bij komt kijken dan alleen dat. Je beoordeelt de ondergrond, je voert de juiste voorbehandeling uit en je zorgt er uiteindelijk voor dat het kozijn, de deur, het hekwerk etc.

de juiste finishing touch krijgt. Als een klant vraagt waar je mee bezig bent, dan wil je dat graag vertellen en je weet het ook goed uit te leggen.

Kennis van zaken over de producten waar je mee werkt is daarom van essentieel belang.

Als het om veiligheid gaat, is het belangrijk dat je een geldig VCA-certificaat kunt laten zien en dat je van alle actuele veiligheidsregels op de hoogte bent.

Functie-eisen

Wat je kunt en wie je bent.

 • Je hebt een afgeronde schildersopleiding (MBO niveau 2, 3 of 4) of aantoonbare werkervaring.
 • Je hebt kennis van materialen en alle relevante verftechnieken.
 • Je bent op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving over het milieu en veiligheid.
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.
 • Wat wij bieden.

 • De correcte betaling van een zeer goed loon.
 • Pensioenopbouw bij het bedrijfstakpensioenfonds Schilders.
 • Deelname aan het eigen scholingsprogramma van Meestersgilde.
 • Werken aan interessante projecten bij toonaangevende bedrijven uit de regio.
 • De mogelijkheid voor vast werk in de toekomst.
 • Ik ben enthousiast!

  Dat is fijn om te horen! Wij nodigen je graag uit om kennis met je te maken. In het gesprek komen we graag meer te weten over jou en je werkervaring.

  Stuur van tevoren je CV naar marc meestersgilde.nl, dan kunnen wij ons goed voorbereiden op het gesprek.

  Als jouw ervaring en motivatie aansluiten op wat onze opdrachtgever zoekt, brengen wij jou in contact met het bedrijf. Dan vertrouwen wij erop dat jij degene bent die zij zoeken en kun jij beginnen aan deze leuke uitdaging.

  Mocht je eerst nog vragen hebben of meer informatie wensen neem dan contact op met Marc Veldhoen op 06-52 78 69 20 of stuur een WhatsApp bericht.

  Meestersgilde in het kort.

  Al ruim 16 jaar bemiddelen wij timmerlieden, schilders en betonreparateurs. Met een deskundig en enthousiast team stellen wij vakmensen ter beschikking aan toonaangevende bedrijven uit de bouw en het vastgoedonderhoud.

  Dit doen wij op projectbasis met uitzicht op een vast baan bij één van onze opdrachtgevers. Vakmensen van Meestersgilde zijn professionals die gewaardeerd worden om hun vakmanschap.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier