Ervaren elektra tester
Urgent Uitzendburo
Utrecht, NL
1 dag geleden

Bedrijfsomschrijving

Wil je werken bij een groot bedrijf in de automotive industrie? Onze toegevoegde waarde richting de klant en de markt is dat wij veel kennis in huis hebben.

Het gehele productieproces word van A tot Z in eigen huis ontworpen, uitgewerkt, getest en geproduceerd. Dagelijks ga je samen met een groot team van enthousiaste collega’s aan de slag.

Er heerst een positieve en open werksfeer waar samenwerken en het delen van inzichten en feedback word gewaardeerd.

Functieomschrijving

Als test engineer ben je verantwoordelijk voor het correct en efficiënt testen van nieuwe en bestaande oplossingen. Je gaat elektronische systemen analyseren en doormeten.

Eventuele storingen weet jij als geen ander te lokaliseren

Samen met het team van Research en Development krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je functie vorm te geven.

Er is veel kennis in huis bij de developers om jou te ondersteunen. Sparren met je collega’s is dus een dagelijkse gang van zaken.

Vandaar dat een achtergrond in de elektrotechniek erg op prijs word gesteld. Ervaring of kennis van can-bus systemen is een grote pré.

MBO niveau

Enige elektra achtergrond

Ervaring met storingen opzoeken

bekend met can-bus systeem (pré)

Arbeidsvoorwaarden

Goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring

prima secundaire arbeidsvoorwaarden

Mogelijkheid tot interne (bij)scholing

38-urige werkweek

Sollicitatieprocedure

Interesse? Stuur dan uw CV + motivatie naar en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op het volgende nummer : .

Zodra je interesse toont in een vacature, of je inschrijft bij ons als werkzoekende, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Met de indrukken die wij tijdens dit gesprek van je opdoen kunnen wij je koppelen aan jouw ideale werkgever. Zo ben jij verzekerd van een baan die bij je past, en de werkgever weet dat hij de juiste persoon op de juiste plek krijgt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier