Controleleider
Scab Accountants and Adviseurs
Tilburg, Noord-Brabant, NL
3 uur geleden

Controleleider

Voor onze controlepraktijk zijn wij opzoek naar nieuwe collega’s. Heb jij altijd al voor een accountantskantoor willen werken waar MVO, (persoonlijke) ontwikkeling en een flexibele werkomgeving centraal staat?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat doe je als Controleleider bij Scab?

Als controleleider toets je met je team de betrouwbaarheid van de financiële rapportages van onze klanten. Daarvoor kijk je niet alleen naar de cijfers zelf, maar ook naar de achterliggende processen waarmee deze cijfers tot stand komen.

Je leidt de controleopdracht in goede banen én zorgt ervoor dat je minder ervaren collega’s bij iedere opdracht meer kennis opdoen.

Je onderhoudt contact met je klantengroep, plant controles in, denkt na over een efficiënte uitvoering en zorgt ervoor dat de uitvoering volgens planning verloopt.

Je bespreekt je bevindingen op het gebied van interne beheersing, automatisering, verslaggeving en andere gerelateerde onderwerpen met je klanten.

Je rapporteert dit met managementletters en accountantsrapportages.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je je teamleden kunt coachen in het zelfstandig oppakken van (deel)opdrachten.

Samengevat :

 • Je hebt de leiding over controleopdrachten (uitvoering, evaluatie en rapportage);
 • Je bent mentor / coach van je collega’s in het controleteam;
 • Je draagt, samen met de accountant, vaktechnische eindverantwoordelijkheid voor de opdrachten voor jouw klanten;
 • Je signaleert kansen en adviesbehoeften bij de klant (binnen de grenzen van onafhankelijkheid).
 • Je komt te werken in een team bestaande uit een mix van professionals studerend tot accountant tot aan accountants met jarenlange ervaring in de controlepraktijk.

  Een controlepraktijk welke gelet op de omvang groot genoeg is dat kwaliteit, vaktechniek en een afwisselende klantenportefeuille aanwezig zijn.

  Binnen het team krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en dien je het hele controleproces te kunnen overzien in plaats van maar een beperkt aantal elementen.

  Wie zoeken we?

  Binnen ons team zijn we op zoek naar een collega met een behoorlijke dosis ervaring in de controlepraktijk.

  Je bent RA met een certificerende bevoegdheid en minimaal 32 uur per week beschikbaar.

  Je persoonlijkheid vinden wij bij Scab net zo belangrijk. Wij zijn op zoek naar collega’s die plezier hebben in hun vak, nieuwsgierig zijn en ideeën naar voren durven te brengen.

  En daarbij mag je gerust een beetje eigenwijs zijn.

  Wat bieden wij jou?

  We hechten er waarde aan dat je met plezier bij ons werkt. Goede arbeidsvoorwaarden horen daar uiteraard bij, net als een informele werksfeer, een interessant klantenpakket en mooie opdrachten om helemaal in op te gaan.

  Daarnaast bieden wij goede opleidingsmogelijkheden en een flexibele werkomgeving met onder andere een thuiswerkregeling voor een optimale werk / privé balans.

  Ben je enthousiast?

  Solliciteer dan via onderstaande button. Heb je nog vragen over de vacature of Scab als werkgever? Neem dan contact op met Nikki Hendrikx van de afdeling P&O via 013-5833894 of personeel scabadvies.nl.

  Daarnaast vind je op onze website https : / / www.scabadvies.nl / werken-bij / meer informatie over onder andere MVO en je persoonlijke ontwikkeling bij Scab!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier