medewerker montagedienst FDC
Omnimark
Hogeweyselaan, NL
4 dagen geleden

Vanwege groei van onze montagewerkzaamheden zijn wij op zoek naar ervaren foliemonteur.

Inhoud functie

Als foliemonteur monteer je zelfstandig of in teamverband op montageprojecten. Montage vindt plaats in ons Fleet Decoration Center te Weesp en op locatie(s) van de klant.

De werkzaamheden betreffen de montage van een eenvoudige huisstijl en belettering tot aan uitdagende full-wrap huisstijlen en reclame-uitingen op bedrijfswagens, trailers, treinen en vliegtuigen.

Je bent verantwoordelijk voor een uitvoering van de montage conform lay-out tekening en binnen de gestelde normen voor kwalitatief en productiviteit.

Met je kennis en kunde lever je een bijdrage in het verder professionaliseren van onze montagediensten. Bij zelfstandige montagewerkzaamheden op locatie ben je het aanspreekpunt voor de klant en zorg je ervoor dat de werkzaamheden naar tevredenheid van de klant verlopen.

Je werkt nauw samen met collega’s van de planning.

Kwaliteit en ervaring kandidaat

Wij zoeken een collega met ruime ervaring in de montage van folies en fullwraps op auto’s, bedrijfswagens en trailers. Kortom, je kent alle kneepjes van het vak’.

Je werkt gestructureerd, nauwkeurig, weet van aanpakken en bent representatief en communicatief. Je kunt zelfstandig, maar ook in teamverband werken.

Je bent flexibel en zorgt ervoor dat werkzaamheden conform afspraak en naar tevredenheid van de klant worden opgeleverd.

Je levert kwaliteit zonder de productiviteit en het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen. Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met liefde voor het vak.

Ons aanbod

 • Wij bieden de volgende voordelen :
 • Uitdagende montageklussen en -projecten met veel diversiteit;
 • Open en informele omgang met een hecht team van 25 collega’s;
 • Goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden.
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier