Productiemedewerker in Beesel
Recruitnow
Beesel, Nederland
8 dagen geleden

Wij hebben een mooie baan als productiemedewerker in Beesel in de aanbieding!Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder!Wat ga je doen?

Als productiemedewerker in Beesel ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het productieproces binnen het bedrijf.

Je wordt allround ingezet binnen de Pers en de Oven afdeling. Werkzaamheden die hier uitgevoerd worden zijn o.a. het inzetten van verschillende materialen in de ovens / machines, aan de hand van de bestelbon de ovens / machines instellen en het uitvoeren van kwaliteitscontroles.

Vervolgens worden de materialen in rekken geplaatst, op het moment dat deze compleet zijn moeten deze met behulp van een heftruck worden verplaatst.

Dit krijg je van ons!Werken in dagdiensten van maandag t / m vrijdag, tussen 07.00 - 16.15 uur.Structurele functie voor 38 uur per week.

Bruto uurloon van €12,00.Reiskostenvergoeding vanaf 10 km woon-werk afstand.Wie ben jij?Je hebt reeds concrete werkervaring opgedaan als productiemedewerker / operator.

Je beschikt over een geldig heftruckcertificaat en hebt hier ook werkervaring in opgedaan.Je gaat graag op korte termijn aan de slag.

Lijkt het jou een mooie uitdaging om productiemedewerker in Beesel aan de slag te gaan?Solliciteer vandaag nog en dan neem ik telefonisch contact met jou op!Heb je zelf vragen?

Neem dan contact op met mij via 0475333649 of mail je CV naar jimmy.vriezelaar tempo-team.nl Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier