Area Sales Manager
TIP Trailer Services
NL Rotterdam
10 uur geleden

Will you be our next TIP colleague?

Are you looking for a challenging workplace where you can work with professional and energetic colleagues? Who are passionate about what they do, and who are committed to deliver excellence every day?

All in a work environment where safety in the workplace is our primary care, team spirit is fostered and integrity is at the core of our business.

Being the European market leader within the transportation industry and operating throughout many countries in Europe, means that we have many opportunities for your professional growth!

Job Description

Area Sales Manager Regio Noord West Nederland

Word jij onze nieuwe sales collega?

Heb je de ambitie om jouw passie en kennis van trailers in te zetten voor het bieden van trailer-made solutions’ aan onze klanten?

TIP Trailer Services Europa’s one-stop-shop voor alle trailer needs, biedt klanten uit de logistieke- en transportwereld diensten rondom leasing, verhuur, onderhoud, reparaties en andere aanvullende services.

Als Area Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het behouden en verder uitbouwen van onze leidende positie in de trailermarkt.

Behoud door bestaande relaties te voorzien van zeer hoge service en ondersteuning. Uitbouw door acquisitie bij prospects.

Jouw primaire verantwoordelijkheid is de verkoop van leasing, verhuur, onderhoud en reparaties in de regio Noord West Nederland.

Daarnaast heb je aanvullende diensten in jouw portfolio zoals Contract Maintenance en Roadside Assistance.

Jouw talent

Je komt in een dynamische organisatie te werken die volop in beweging is. Jij ziet het als een uitdaging om hier actief aan bij te dragen en hebt het vermogen om in een veranderende organisatie te werken.

Uiteraard zijn jouw communicatieve vaardigheden op niveau en ben je ook in staat om op professionele wijze technisch advies te geven.

Wij zijn daarom op zoek naar iemand die :

 • Beschikt over een technische / commerciële opleiding.
 • Met zeer goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Affiniteit met trailers heeft.
 • Relevante werkervaring heeft.
 • Vanuit standplaats Amsterdam zelfstandig kan werken en bij voorkeur woonachtig is in de regio.
 • Wij bieden

  TIP wil een bedrijf zijn waar iedereen dagelijks met plezier naar zijn werk gaat. Waar klanttevredenheid en customerservice hoog in het vaandel staat.

  Onze collega’s zijn gepassioneerd en streven naar de beste oplossing voor de klant. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers ruimte hebben om zelf beslissingen te nemen en stimuleren ondernemerschap en verantwoordelijkheid.

  Daarnaast bieden wij een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket waarbij een auto uiteraard onderdeel van het pakket is.

  TIP Trailer Services employs staff at more than 136 locations and at more than 72 maintenance facilities throughout 17 European countries.

  Our employment opportunities are diverse and available at a variety of locations.

  TIP is an equal opportunity employer and values diversity in its workforce, encouraging applications from all qualified individuals.

  Hiring is subject to a satisfactory background check.

  Application

  Please click on Apply to upload and submit your personal details, motivation letter and CV.

 • No agency enquiries*
 • LI-POST

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier