Orderpicker Hoofddorp (wisseldiensten)
Luba
Hoofddorp, NL
7 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Over de functie

Je start de dag met een kopje koffie in de kantine, vervolgens loop je naar het kantoor beneden. Je hebt de dag ervoor al gekeken wat voor dienst je hebt.

Bij jouw werktijden staat ook wat je die dag gaat doen. Je pakt een band, zender en headset en loopt naar de ruimte waarop je bent ingedeeld.

Er zijn verschillende ruimtes : de kruidenierswaren, waar een normale temperatuur is. De koelcel, waar het zo'n 3 graden is.

Of de vriescel, waar het ruim onder 0 is. Als je in de koel- of vriescel staat krijg je warme kleding, je pakt een kar en gaat aan het werk.

Door de headset hoor je naar welke locatie je moet in het magazijn. Vervolgens controleer je de nummers, pak je het juiste aantal en stopt dit in je kar.

Als je alles hebt verzameld zet je de kar op de juiste plek klaar en kan je met de volgende klant beginnen. Naast je verantwoordelijkheid voor het verzamelen van de goederen, zijn er ook andere werkzaamheden.

Zoals het helpen bij het laden en lossen van vracht. Het uitzoeken van goederen en bij je juiste vracht plaatsen, waardoor het met de juiste chauffeur meegaat.

Tot slot ruim je de losse kratten en emballage op en je houdt de werkplek netjes.

Onze opdrachtgever levert alle producten aan klanten in de horeca, catering maar ook de zorg en bieden een totaalaanbod en ondersteunende diensten.

Onze klant werkt vanuit 15 vestigingen in Nederland. Zij hebben een internationaal assortiment dat voor ruim 50 procent bestaat uit duurzame producten.

De standplaats van deze vacature is Hoofddorp. Samen werken staat bij onze opdrachtgever voorop. Zo werken zij actief aan het behalen van topresultaten en hebben zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het bedrijf, voor elkaar en voor de wereld erom heen.

Werknemers geven aan vooral de collega's en de sfeer prettig te vinden. Zo is er in elke ruimte een radio met muziek, begroet iedereen elkaar en wordt er regelmatig een praatje gemaakt.

Functie eisen

 • Je kan dag en nacht zelfstandig op het werkterrein komen
 • Je bent 24 / 7 beschikbaar voor werk
 • Je hebt geen problemen met wisseldiensten
 • Ervaring in de logistiek is een grote pre
 • Je bent flexibel inzetbaar en zet graag een stapje extra
 • Je vindt het leuk om verschillende logistieke werkzaamheden uit te voeren
 • Je bent gemotiveerd en leert graag elke dag
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent communicatief, zodat je goed kan samenwerken met het team
 • Je kan in het bezit komen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
 • Wat wij bieden

  Onze opdrachtgever biedt een functie voor langere tijd aan, waarin zij werknemers met goede inzet graag voor langere tijd aan zich willen binden.

  Het bedrijf zit in een groeicyclus, die blijft aanhouden. Desondanks heerst er een informele werksfeer. Naast deze fijne en collegiale sfeer heeft onze opdrachtgever uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  Waaronder toeslagen voor onregelmatige tijden, met daarbovenop nog eens extra toeslagen voor werkzaamheden in de koelcel of de diepvries.

  Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier