Medewerker Klantenservice
Randstad
Eindhoven, NL
2 dagen geleden

Wil jij er ook zeker van zijn dat 6 miljoen Nederlandse huishoudens de folders en huis-aan-huisbladen naar tevredenheid blijven ontvangen?

De grootste verspreider van folders en huis-aan-huisbladen van Nederland is opzoek naar medewerkers die hun Belteam komen versterken.

Als belteammedewerker neem jij contact op met potentiele bezorgers om in een beschikbare wijk aan de slag te gaan. Dankzij jouw inlevingsvermogen en gemotiveerde instelling kan jij goed inschatten of deze persoon gemotiveerd is om als bezorger te werken.

Daarnaast ben jij de klantservice medewerker die klachten goed weet af te handelen en vragen weet te beantwoorden.

Ben jij minimaal drie dagen van maandag tot en met vrijdag tussen 16.00 uur en 21.00 uur of tussen 17.30 uur en 21.00 uur beschikbaar?

Kan jij goed met een computer overweg en heb jij al enige ervaring als administratief of callcenter medewerker? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Is deze vacature toch niet helemaal waar jij naar op zoekt bent? Stuur me gerust je cv toe via Marie-Catrien.Jansen nl.randstad.

com zodat ik contact met je op kan nemen wanneer we een beter passende vacature voor je hebben. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier