Technisch Facilitair Medewerker
Verizon
Schiphol, Netherlands
31 dagen geleden

What you’ll be doing...

Technisch Facilitair Medewerker

Ben jij een team player en gedreven dan hebben wij een functie open binnen ons Technisch faciltitair team verantwoordelijk voor onze Data Centers.

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en reparatie op technisch facilitair gebied voor onze datacenters in Amsterdam en Rotterdam en onze regeneratorsites in het land.

Je bent samen met je andere team leden er verantwoordelijk voor dat de technische installatie in goede conditie blijft zodat onze service is gewaarborgd.

Dit door middel van monitoring, testen, fout zoeken en repair / maintenance van alle facility apparatuur en systemen. Hieronder vallen onder meer koel-

ventilatie-, elektrische- en noodstroom installaties. Daarnaast zijn er ook werkzaamheden als het aansturen van derde partijen, het bewaken en verzorgen van de netheid van sites en voorkomende administratieve handelingen.

Oncall diensten en avondwerkzaamheden maken ook deel uit van de functie.

Je bent medeverantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van aanvragen zoals onderhoud, storingen, reparaties en maandelijkse generatorcontroles.

What we’re looking for...

Waar zijn wij naar op zoek?

Ben jij servicegericht, heb je technisch inzicht en voel je je een echte regelneef ? Ben jij gedreven en die enthousiaste collega die van aanpakken houdt?

Dan ben jij misschien wel onze nieuwe technisch facilitair monteur!

Niet helemaal onbelangrijk is dat je, naast bovenstaande eigenschappen, ook :

 • minimaal MBO + niveau hebt;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden bezit;
 • een technische achtergrond hebt;
 • de Nederlandse taal in woord en geschrift goed beheerst.
 • kan communiceren in het Engels.
 • Wat hebben wij jou te bieden?

  Je komt te werken op een prettige, moderne werkplek op onze datacenter in Amsterdam. Naast natuurlijk een gepast salaris op basis van jouw kennis en ervaring bieden wij jou :

 • In eerste instantie een contract bepaalde tijd met de mogelijkheid om dit bij gebleken geschiktheid om te zetten naar een contract onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid het aantal uit te breiden naar 35 dagen;
 • Een pensioenregeling;
 • Laptop en smartphone.
 • When you join Verizon...

  You’ll be doing work that matters alongside other talented people, transforming the way people, businesses and things connect with each other.

  Beyond powering America’s fastest and most reliable network, we’re leading the way in broadband, cloud and security solutions, Internet of Things and innovating in areas such as, video entertainment.

  Of course, we will offer you great pay and benefits, but we’re about more than that. Verizon is a place where you can craft your own path to greatness.

  Whether you think in code, words, pictures or numbers, find your future at Verizon.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier