Magazijnmedewerker
Randstad
Opmeer, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Wil jij veel uren maken en kan jij per direct starten? Ben jij een aanpakker en woon jij in de omgeving van Opmeer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In regio Opmeer zijn wij op zoek naar productie- en magazijnmedewerkers die voor langere tijd aan de slag willen. Het werk is afwisselend en varieert afhankelijk van de functie waarin je werkzaam bent.

Je kan onder andere denken aan het verpakken van producten, werkzaamheden aan de lopende band of het stapelen van dozen.

Afhankelijk van jouw wensen en wat voor werkzaamheden bij jou passen, kijken we samen welke functie het beste aansluit.

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan via de sollicitatie button links in het scherm.

Voor vragen kan je contact opnemen met CWU largescale : 020-3420914.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier