Afwas’’STER’’ gezocht m/v
Fletcher Hotels
Ouddorp, Nederland
3 dagen geleden
source : Twiglers

Ben jij niet vies van schoonmaken en schoonhouden? Word jij de nieuwe gedreven afwasser bij Fletcher Hotels? Ben jij niet vies van schoonmaken en schoonhouden?

Word jij de nieuwe gedreven afwasser bij Fletcher Hotels? De functie Kun je goed zelfstandig werken en durf jij je verantwoordelijkheden te nemen over : Super schoon bestek en blinkend serviesgoed door middel van het gebruik van een automatische was-

en spoelmachine Het sorteren en plaatsen van vuil goed in de daarvoor bestemde rekken Het reinigen van transportwagens en het transporteren van schoon serviesgoed naar de juiste plek Een schone en nette keuken samen met het overige keukenpersoneel Wat wij vragen Iemand die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken Goede communicatieve vaardigheden Flexibiliteit Wat wij bieden Flexibele werkdagen en werktijden Prettige werksfeer met enthousiaste collega’s Persoonlijke ontwikkeling d.

m.v. trainingen en cursussen Doorgroeimogelijkheden binnen Fletcher Hotels Een afwisselende baan Speciaal medewerkerstarief voor jouw nachtjes Fletcher Hotels! En natuurlijk salaris (conform horeca CAO) Zie jij jezelf al blinken in onze afwaskeuken?

Aarzel niet en gebruik onderstaande button om direct te solliciteren! Reageren kan vanaf 16 jaar! Ervaring is niet nodig, enthousiasme en flexibiliteit wel! We leiden je graag op binnen ons team!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier