Productiemedewerker
Synergie
Rogat, NL
7 dagen geleden

Zonder aantoonbare ervaring als productiemedewerker kun je bij ons direct aan de slag. In een leuk zelfstandig team met 3 collega's en een teamleider start je in de nachtdienst waarbij je spuitgietproducten controleert om de gevraagde kwaliteit te garanderen.

Je leert bij ons het vak van kwaliteitscontroleur en je werk is iedere dag afwisselend en uitdagend. Ook zonder ervaring start je met een bruto uurloon van €11,77 en krijg je daar bovenop een toeslag van 20% omdat je in een nachtdienst werkt.

Wanneer je fulltime werkt heb je recht op 12 ADV dagen bovenop de standaard 24 vakantiedagen. Je komt te werken binnen een bedrijf dat sterk is in het ontwerpen en produceren van plastic toepassingen voor onder andere de automotive, voeding en chemische industrie.

Producten die je mogelijk mag controleren zijn plastic onderdelen voor een van de grootste vrachtwagen producenten ter wereld.

Je krijgt een specificatie waarop je kunt zien aan welke eigenschappen het product moet voorzien. Je keurt de producten goed of past kleine aanpassingen aan.

Functie-eisen :

Je past in het team wanneer je secuur kan werken, kwaliteitsgericht bent en vooral gemotiveerd bent om het vak van kwaliteitscontroleur te leren.

Je bent per direct beschikbaar en je staat open om in een nachtdienst te werken of eventueel in een drie ploegensysteem.

Bedrijfsomschrijving :

Je komt te werken binnen een internationale dienstverlener voor de auto- en onderdelenleveringsindustrie. Ze ontwikkelen toonaangevende concepten en individuele, schaalbare oplossingen voor kwaliteitsborging en procesoptimalisatie langs de gehele waardeketen van de automobielindustrie -

van ontwikkeling tot productie tot aftersales.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier