Medewerker Service
Media Markt
Rotterdam, Netherlands
6 dagen geleden

Medewerker Service (3-12 uur)

Media Markt - Saturn Holding Nederland BV maakt onderdeel uit van de Metrogroep, welke een aparte notering heeft op de beurs van Frankfurt.

De Metro Group is een wereldwijd opererende organisatie : één van de grootste retailorganisaties ter wereld met 250.000 werknemers en een omzet van ruim 60 miljard euro.

Naast Media Markt - Saturn hoort bijvoorbeeld ook de Makro tot de Metrogroep. Media Markt-Saturn is, met ruim 1006 winkels in 15 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa.

In Nederland heeft Media Markt - Saturn een explosieve groei doorgemaakt en heeft inmiddels 50 vestigingen.

De cultuur binnen Media Markt - Saturn is zeer informeel en vooruitstrevend. Alle medewerkers worden gestimuleerd om nieuwe ideeën te ontwikkelen, initiatieven te nemen en zichzelf te ontplooien.

Media Markt - Saturn is een decentraal georganiseerd bedrijf : veel beslissingen worden op lokaal niveau genomen. Elke

vestiging is een zelfstandige onderneming die kan inspelen op lokale trends en omstandigheden.

Taken & verantwoordelijkheden :

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van het ruilen en retourneren van producten. Je neemt producten retour, test deze aan de balie en geeft advies omtrent de reparatie.

Je begeleidt de aangeboden reparaties, bewaakt het reparatieproces en zorgt ervoor dat het product binnen de gestelde reparatietermijn retour komt.

Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor een geordende afdeling, een tevreden klant en een prettige winkel- en werksfeer.

Profiel :

Je hebt tenminste MBO niveau 4 werk- en denkniveau en bij voorkeur enige werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent klantvriendelijk, geduldig, enthousiast, representatief, accuraat en communicatief vaardig.

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent bereid om in het weekend en op avonden te werken.

Interesse?

Wij bieden een leuke baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Media Markt -

Saturn zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld.

Er zijn voldoende mogelijkheden voor opleiding en doorgroei. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder : collectieve ziektekostenverzekering, een aantrekkelijke regeling voor personeelskorting, bedrijfsfitness en korting op verzekeringsproducten.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier