Vacature: HR-Medewerker
VRB Adviesgroep
u binnenkrijgt., Netherlands
11 dagen geleden

Wie zoeken wij :

Om de verdere groei van VRB in de juiste banen te leiden’ heeft VRB voor haar kantoor in Utrecht een openstaande vacature voor de functie van HR-Medewerker.

Wat gaat u doen als HR-medewerker bij de VRB Adviesgroep :

 • alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van HR;
 • toezicht op de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers;
 • verzorgen van de verloning van medewerkers;
 • Uw profiel :

  U beschikt over HBO werk- / denkniveau en u heeft een relevante werkervaring opgedaan als HR-Medewerker. Verder heeft u affiniteit / ervaring met het verlonen van medewerkers.

  Wij bieden :

  Meer dan goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met een bovengemiddeld salaris, pensioenregeling en leaseauto. VRB biedt haar medewerkers veel zelfstandigheid en vrijheid in het uitvoeren van hun werkzaamheden.

  Er wordt ruime aandacht besteed aan (interne)training en (externe)opleiding.

  Meer informatie en / of solliciteren :

  Voor meer informatie over de VRB Adviesgroep en / of solliciteren naar de functie van HR-Medewerker’ kunt u telefonisch contact opnemen met Fons Mulder telefoonnummer : 0346 555 797 of mailen naar fmulder vrbadvies.nl.

  Bekijk hier alle vacatures

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier