Lead Engineer WTB
Grontmij
Groningen of Zwolle, Netherlands
9 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze afdeling Industrie zoeken wij een ervaren leadengineer werktuigbouwkunde die spil wordt in diverse projecten in de gas-

en chemische sector. Onze klanten staan voor steeds grotere uitdagingen op het gebied van onder andere de energietransitie binnen de gas en chemie sector.

Veiligheid, gezondheid, duurzaamheid en efficiency zijn voor hen belangrijke en ook maatschappelijk relevante thema’s. Klanten vragen daarom niet zomaar om oplossingen, maar verwachten terecht dat we samen met hen vooruit kijken naar de toekomst.

Heb jij de ervaring en het vakmanschap die daarvoor nodig zijn? Toon jij initiatief en overtuigingskracht en ben je een teamspeler?

Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je.

Teammanager Gas

Als leadengineer ben je een belangrijke spil in diverse multidisciplinaire projecten. Je maakt ontwerpen, schetsen, programma van eisen of functionele specificaties en technische ontwerpen ten behoeven van aanbesteding of uitvoering.

Je verzorgt de technische advisering aan opdrachtgevers en maakt (deel) begrotingen en planningen. Je vindt het leuk om een coachende rol te hebben naar je engineers waar je nauw mee samenwerkt.

De werkzaamheden vinden plaats tijdens de diverse projectfasen, dat wil zeggen van concept tot en met inbedrijfstelling.

Je bent in staat om tijdig te signaleren of milestones in de planning gehaald worden.

Onze projecten voeren wij uit voor en bij onze diverse industrie gerelateerde opdrachtgevers. Je hebt regelmatig overleg met en geeft terugkoppeling aan het hoofd van het team.

Voorbeelden van projecten waar we aan werken zijn met name piping projecten in het veld en op installaties van grote industriële opdrachtgevers.

De expertise van onze afdeling Industrie omvat het gehele advies- en ontwikkelingstraject van investering en vervangingsprojecten in de sectoren Gas, Chemie, Food en Energie Infra.

Onze core business is engineering en consultancy op het gebied van Process, Werktuigbouwkunde, Elektro, Instrumentatie en Automatisering.

Wij zoeken

Wij zoeken een ervaren leadengineer WTB met initiatief en overtuigingskracht, vakmanschap en een teamspeler.

 • Je hebt een afgeronde hbo / wo -opleiding met een achtergrond in werktuigbouwkunde;
 • Je hebt ruime ervaring als lead engineer, bij voorkeur opgedaan in industriële omgeving;
 • Je hebt aantoonbare praktische ervaring uit het veld;
 • Je hebt een hoge eigen verantwoordelijkheid en bent zeer klantgericht;
 • Je kunt goed in teamverband werken;
 • Ervaring met piping en Plant3D is een pré.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier