Werkvoorbereider Civiele Techniek
Nivel
Den Bosch, NL
2 dagen geleden

Ben jij klaar om aan de slag te gaan als Werkvoorbereider 2.0? Dan is dit je kans. In deze functie verander je het vertrouwde Werkvoorbereiding in een vernieuwend concept! Zo sta jij garant voor de digitale verwerking van gegevens en het opstellen van een efficiënte planning.

Daarnaast ben je ook bezig met het oppakken van storingen en weet deze op te lossen. Op het moment dat die storingstelefoon afgaat, sta jij klaar met een antwoord!

Arbeidsvoorwaarden

Deze functie biedt een aantrekkelijke startersfunctie waarin je ontzettend veel gaat leren in de verkeerskunde en de kans krijgt om door te groeien binnen het bedrijf tot bijvoorbeeld Omgevingsmanager.

Daarnaast worden er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden geboden met een persoonsgebonden opleidingsbudget om verder te ontwikkelen.

Er wordt een marktconform salaris geboden met uitzicht op een vast contract. Op termijn behoort een auto van de zaak tot één van de opties.

Functie-eisen :

Als Werkvoorbereider is de computer jou tweede wereld en weet je je hier wegwijs in te maken. Ook ben je overtuigend en besluitvaardig in de beslissingen die je maakt.

Daarnaast zoeken wij in het volgende in een Werkvoorbereider :

 • Een afgeronde MTS opleiding; richting GWW is een pré
 • Enorm vaardig met computers
 • Hoog niveau in MS Office
 • Communicatief vaardig en cijferkundig
 • Woonachtig in Noord-Brabant
 • Bedrijfsomschrijving :

  Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en renoveren van rioleringen. Omdat dit bedrijf het beheer van riolen op zich neemt, ontstaat een onzichtbare kwaliteit die maakt dat we hygiënisch en ongestoord kunnen leven.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier