Vrachtwagenchauffeur C betonmixer Alkmaar
Recruitnow
Alkmaar, Nederland
7 dagen geleden

Voor een grote opdrachtgever in de regio van Alkmaar, zijn wij voor meerdere locaties op zoek naar betonmixer chauffeurs.

Vanwege de wisselende locaties en tijden, ben je flexibel inzetbaar op diverse locaties in de regio. Wij zijn op zoek naar een chauffeur die in het bezit is van : -

Het C-rijbewijs incl. code 95 - Digitale bestuurderskaart en eigen vervoer. - VCA-Basis certificaat is een pré - Ervaring met een betonmixer is een pré.

Ook zonder ervaring op de betonmixer kunt u binnen een week opgeleid worden voor de werkzaamheden, echter is dan wel minimaal 1 jaar relevante en aantoonbare chauffeurs ervaring noodzakelijk.

Ben jij woonachtig in de regio Noord Holland en ben jij enthousiast om als betonmixer chauffeur aan het werk te gaan? Reageer dan direct middels de "Solliciteer" button op de website!2091204 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier