Tijdelijk aan de slag als administratief medewerker bij een vastgoed bedrijf in Amsterdam
YoungCapital
Amsterdam, Nederland
9 dagen geleden

Wat ga je doen? Vivo Wonen is een vastgoed bedrijf in Amsterdam dat nu bijna 5 jaar geleden is opgericht. Ze zijn snel gegroeid en hebben nu een hecht team van ongeveer 35 werknemers.

Het is daarom de hoogste tijd dat alle personeelszaken worden opgeschoond! Voor ongeveer 3 à 4 weken zal jij je richten op het controleren en vernieuwen van alle personeelsgegevens.

Denk aan het rechttrekken van personeelsdossiers en het checken van de huidige arbeidsovereenkomsten. Verder verricht je vooral administratieve werkzaamheden.

Voor deze functie ben je per direct beschikbaar voor minimaal 32 uur per week. Het gaat om een tijdelijke functie van ongeveer 3 à 4 weken.

Wat wij bieden : Een salaris van € 10,50 bruto per uur.Per direct een tijdelijke (fulltime) baan.Werken in een hecht en gezellig team.

De mogelijkheid ervaring op te doen en je netwerk uit te breiden. Wat wij vragen : Minimaal hbo-werk- en -denkniveau; Werkervaring met HR-

administratie is een plus punt.Een HR gerelateerde studie is zeer gewenst.Je bent per direct tijdelijk beschikbaar voor minimaal 32 uur.

 • Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!'
 • en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier