Werkstudent | WO | Transfer Pricing Eindhoven
Ernst & Young AG
Netherlands
23 dagen geleden

Werkstudent WO Transfer Pricing Transfer Pricing (TP) is een afdeling die steeds groter en belangrijker wordt binnen de fiscale wereld, waarbij de nadruk ligt op het economische plaatje achter belastingen.

Door de veranderende OCD en uitgebrachte BEPS rapporten, ben je dagelijks bezig met de implementatie hiervan. Daarom ontmoeten we de econoom met fiscale affiniteit graag! Jouw uitdaging De TP praktijk heeft voornamelijk betrekking op advisering rondom prijzen van goederen en diensten in het kader van grensoverschrijdende transacties binnen multinationals.

Om in staat te zijn jouw klant goed te adviseren, ga je de klant doorgronden om zo gedetailleerde kennis op te doen over de betreffende industrie en onderneming.

Het is belangrijk dat jij de juiste vragen stelt om zo alle facetten van het businessmodel te doorgronden. Jouw verantwoordelijkheden De werkzaamheden bestaan onder andere uit het analyseren van wet-

en regelgeving, het vertalen hiervan in adviezen naar jouw klanten en het opstellen van economische- en financiële analyses.

Daarnaast communiceer je veel met de Belastingdienst over internationale prijsafspraken.Binnen deze rol zoeken wij WO-afgestudeerden, waarbij rekenkundig zijn een pré is.

Je vindt het enorm leuk om puzzels te maken en vanaf de start te bepalen hoe een business model het meest optimaal kan werken.

Aan de ene kant ben je veel bezig met het doorgronden van een bedrijf en aan de andere kant is het aan jou om risico’s in te schatten en hier een economische onderbouwing aan te kunnen geven.

 • Dit ben jij : Solliciteer snel als jij de match bent waar wij naar op zoek zijn : - Je zit in de laatste fase van Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
 • Je bent analytisch sterk;- Je hebt een proactieve (werk)houding, waarbij ambitie en creativiteit van belang zijn; - Je bent een sterke teamplayer maar ook zelfstandig genoeg voor individuele taken;
 • Je bent communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels. Jouw carrieremogelijkheden bij EY Bij EY staat training en voortgang voorop.
 • Wij investeren graag in jou en jouw kennis, dat bepaalt immers de kwaliteit van onze diensten. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden en kansen.

 • Daarnaast bieden we je : - Een uitdagende en enerverende baan in een snel veranderende innovatieve regio;- Ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • Vrijheid en flexibiliteit om je rol uit te oefenen op de manier die het beste bij jou past;- Internationaal georiënteerde trainingsprogramma’s op zowel hard-
 • als softskill niveau;- Marktconforme arbeidsvoorwaarden. Belangstelling? Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Bibi-

  Karlijn van de Zande, Campus Recruiter via +31 6 29 08 34 23 of via Wil je meteen solliciteren? Make your mark, apply now!

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier