Functioneel Beheerder - Tester
Maandag® Purmerend
Purmerend, NL
12 dagen geleden

Wij zijn een platte, bevlogen organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Waarin wij veel tijd en moeite steken in het opleiden van onze eigen winnaars.

Het vinden van enorm energieke mensen heeft nu onze hoogste prioriteit. Mensen die we daarna zelf verder ontwikkelen. Eerst wie, dan wat.

Om ervoor te zorgen dat onze mensen goed kunnen werken zorgen wij voor de juiste hard- en software. Maar voordat we deze gebruiken laten we dit testen.

En niet zomaar, maar door onze Testers.

Vanwege de groei zoeken wij een nieuwe collega. Een echte bug hunter. Een Functioneel Tester.

Wat ga je doen?

Je bent onderdeel van de afdeling ICT Development van Maandag, bestaande uit ontwikkelaars, testers en business analisten.

Met als primaire missie; zorgen dat alle software wijzigingen getest worden. Hoe deze wijzigingen ontstaan? Vanuit de wensen uit de business (jouw Maandag collega's), maar ook door veranderende wet-

en regelgeving. En welke software dan? Voornamelijk Salesforce. Maar daarnaast werken wij met diverse andere systemen die ook getest moeten worden.

Je bent een ervaren Functioneel Beheerder binnen een scrum-omgeving. Je levert een uitstekende gebruikersondersteuning. Je houdt je bezig met het ontwerpen, definiëren, vastleggen en plannen van functionele eisen.

Je breidt je functie graag uit met testactiviteiten om deze vervolgens in lijn te brengen en een user story op te stellen die de wens beschrijft.

Jij zorgt voor de kwaliteit van het gehele (test)proces. In sprints van twee weken zorg je ervoor dat er een duidelijk resultaat staat zodat anderen verder kunnen.

Je bent een belangrijke schakel voor onze business analisten en developers. Samen met hen bereid je test-scenario's voor.

Je brengt resultaten in kaart en zorgt na afloop voor een inzichtelijk testrapportage. Je zult verschillende test projecten naast elkaar hebben.

Maar jij zorgt er zonder moeite voor dat alle ballen in de lucht blijven en - waar nodig door in spagaat te liggen - opgevangen worden.

Jouw werkveld raak de hele organisatie, waardoor je regelmatig contact hebt met diverse stakeholders.

Functie-eisen : Wat neem je mee?

Wat neem je mee?

Eigen initiatief, karakter, humor en focus.

En verder

 • Heb je een afgeronde relevante hbo-ict opleiding;
 • Beschik je over enige ervaring als functioneel tester of
 • Ben je een Functioneel Beheerder met test ambities / skills;
 • Heb je kennis van Salesforce;
 • Zou het mooi zijn als je ervaring hebt met JIRA;
 • Ben je communicatief sterk, je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Wij bieden

  Een leuke functie binnen een tof team, veel verantwoordelijkheid, maandelijks een fijn salaris. Ook voor je oude dag wordt gezorgd.

  Standplaats : Purmerend (wordt binnenkort Amsterdam, Station Sloterdijk).

  Over ons

  Maandag® en Whoohoo®, twee bijzondere merken, volop in beweging. Menselijk, persoonlijk en flexibel. Strakke organisatie, decentrale aansturing.

  Grote ambities, lef en verrassend.

  Maandag® is in Nederland actief met 23 vestigingen. Helpt personele vraagstukken op te lossen in de publieke sector binnen zorg, onderwijs, woningcorporaties en overheid. Snel en professioneel.

  Whoohoo® groeit met 10 vestigingen in Duitsland, België en Polen rap. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation.

  Arbeidsvoorwaarden

  Functioneel Beheerder - Tester

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier