Werkvoorbereider met commercieel schrijftalent
continu
Almelo, NL
8 dagen geleden

Werkvoorbereider met commercieel schrijftalent

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig uitvragen van wensen en eisen bij de opdrachtgever in samenwerking met de diverse collega's in de tenderfase van grote civiele projecten.

Met het goed achterhalen van de klantvraag dien je vervolgens het EMVI-plan pro-actief en pakkend te schrijven aan de hand van de aangeleverde documentatie van de verschillende collega's.

Daarnaast beschik je over commercieel werk- en denkniveau, weet jij mensen voor je te winnen en kan je op verschillende niveaus communiceren.

Met zowel overheden, als aannemers en belanghebbenden. Kortom, jij snapt de techniek, maar weet de aanpak nog beter te verwoorden naar de wensen van de opdrachtgever!

 • HTS / TU geschoold
 • Hands-on mentaliteit
 • Communicatief sterk i.v.m. bepalen klantvraag
 • Pakkend kunnen opstellen van teksten
 • Ervaring met het opstellen van EMVI-plannen
 • Civieltechnische achtergrond binnen werkvoorbereiding / omgevingsmanagement
 • Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen! Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Onze klantrelatie is een aansprekende landelijk werkende aannemer met diverse grote en complexe werken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier