Netwerkbeheerder
PEAK-IT
Vlissingen, Nederland
4 dagen geleden

Ben jij op je plek bij een innovatieve en vooruitstrevende organisatie waar je een steentje bijdraagt om de systemen op en top te laten functioneren en tegelijkertijd de eindgebruikers zo goed mogelijk wil helpen?

Ben jij een allround systeembeheerder die graag iedereen net een stap voor is? Lees dan snel verder! Wat ga jij doen als Netwerkbeheerder?

In de rol van Netwerkbeheerder heb je alle kennis in huis omtrent netwerken als Aruba, wifi, firewalls, NAC en PKI. Daarnaast heb je een proactieve instelling om nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en verbeteringen voor te stellen.

Ook ontwikkel en bewaak je procedures en handleidingen. Je zorgt, samen met je collega’s, voor de continuïteit van de infrastructuur en voert daarbij de noodzakelijke updates uit.

Als er problemen ontstaan die niet meteen door de helpdesk opgelost kunnen worden, dan analyseer jij deze en draag je de oplossingen aan.

Als Netwerkbeheerder : Ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de beschikbaarheid en prestaties van de gehele IT-

 • infrastructuur; Heb je alle kennis in huis omtrent netwerken als Aruba, wifi, firewalls, NAC en PKI; Handel je incidenten en changes af;
 • Documenteer je changes en schrijf je instructies voor eindgebruikers. Wie zoeken wij? Voor deze functie zijn wij op zoek naar een echte aanpakker die proactief te werk gaat, zowel zelfstandig als in teamverband.

  Natuurlijk heb je ook alle kennis in huis omtrent netwerken als Aruba, wifi, firewalls, NAC en PKI. Ben je daarnaast woonachtig in of rondom Vlissingen?

  Dan zoeken wij jou! Verder heb je : Hbo denk- en werkniveau; Kennis van en ervaring met het beheren van Windows Active Directory, VMware ESXi-

  omgevingen, Microsoft Exchange omgevingen, Microsoft SQL-omgevingen; Kennis van en ervaring met het beheren van Citrix- en Commvault-

 • back-up omgevingen is een pre. Wat wij bieden : Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden; De mogelijkheid tot het leasen van een auto;
 • Ruime gelegenheid om met de nieuwste technologieën te werken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier