Medewerker bediening
Fletcher Hotels
Noorbeek, Nederland
1 dag geleden
source : Twiglers

Beleef je plezier in het verlenen van een gastgerichte service? Ben jij dé persoon als het gaat om gastvrijheid? Wanneer je plezier beleeft in de functie van gastheer / gastvrouw, lees dan zeker verder! Wij zoeken een enthousiaste en gastvrije medewerker bediening met een flexibele instelling als het gaat om onregelmatige werktijden.

Jij bent de persoon als het gaat om gastvrijheid! Je beleeft plezier in het verlenen van gastgerichte service om zorg te dragen voor tevreden gasten.

De functie Je beleeft plezier in het verlenen van gastgerichte service op niveau, om zorg te dragen voor tevreden gasten.

Snelheid en service zijn jouw motto evenals afspraak is afspraak. Naast het ontvangen van gasten zorg je voor het placeren, bedienen en adviseren.

Je zorgt voor de juiste mise en place, neemt bestellingen op en alle bijbehorende werkzaamheden. Wat wij vragen Gastgerichte DNA! Proactieve houding Inlevingsvermogen Goede communicatieve en sociale vaardigheden Gemotiveerd & flexibel Wat wij bieden Flexibele werkdagen en werktijden Prettige werksfeer met enthousiaste collega’s Persoonlijke ontwikkeling d.

m.v. trainingen en cursussen Een afwisselende baan Speciaal medewerkerstarief voor jouw nachtjes Fletcher Hotels! En natuurlijk salaris (conform horeca CAO) Ben jij de aangewezen persoon die onze gasten een glimlach geeft en bezorgt?

Twijfel niet, en gebruik onderstaande button om direct te solliciteren.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier