Salarisadministrateur
Flexibility
Roermond
30 dagen geleden

Voor één van onze opdrachtgevers in Roermond zijn wij op zoek naar een Salarisadministrateur. Het betreft een structurele functie voor 40 uur per week.

De salarisadministrateur die wij zoeken zal na een inwerkperiode het gehele proces van de salaris- en personeelsadministratie uitvoeren voor de klanten die aan hem / haar zijn toegewezen.

De salarisadministrateur is het eerste aanspreekpunt voor de aan jou toegewezen klanten. In deze contacten weet je het vertrouwen te winnen van de klant door de juiste vragen te stellen, te luisteren en servicegericht te handelen.

Je verwerkt de gegevens en onderhoudt de contacten met de aan jou toegewezen klanten en externe instanties.

De afdeling bestaat uit 17 collegas die de gehele salarisadministratie voor de klanten van A tot Z verzorgen. We richten de personeels-

en salarisadministratie voor onze klanten in en zorgen er vervolgens voor dat mutaties correct en tijdig wordt uitgevoerd en dat de kwaliteit en continuïteit gewaarborgd blijft.

Daarnaast informeren we de klant over bijvoorbeeld salarisberekeningen, de regels inzake de ziektewet en de WIA, subsidieregelingen en (flexibele) secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van de softwarepakketten Loket.

Wat vragen wij

 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van praktijkdiploma loonadministratie (PDL), of een vergelijkbare opleiding.
 • Je hebt hierbij minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met salarissysteem Loket is een Pré.
 • Wat bieden wij

  Wij bieden een uitdagende functie binnen een enthousiast team in een veelzijdige en volop in beweging zijnde organisatie.

  Uiteraard is het salaris behorend bij deze functie marktconform en bieden we een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier