Mondhygiënist
DentalMatch
Rotterdam
2 dagen geleden

Bedrijfsprofiel :

Deze gezellige en moderne 5-kamer praktijk zit gevestigd in Rotterdam. Hier werkt een team van 15+ medewerkers nauw samen om kwalitatieve mondzorg te verlenen aan hun trouwe patiëntenbestand.

Het team bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistenten en ondersteunend personeel. De praktijk is goed bereikbaar met het eigen en openbaar vervoer.

Functieprofiel :

Als mondhygiënist ben je trots op jouw vak! Je gaat voor de beste zorg voor de patiënt en bent in staat om hen waar nodig gerust te stellen.

Je behandelt zelfstandig en stelt diagnoses op het gebied van preventieve mondzorg. Je bent goed in het motiveren van jouw patiënten.

Je krijgt veel zelfstandigheid en je komt te werken in een hecht team. Wij zoeken een kandidaat die zich voor lange tijd wilt binden aan de praktijk.

Functie-eisen :

 • Je beschikt over een diploma Mondzorgkunde;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
 • Je vindt bij- en nascholing belangrijk in je persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Je kan zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.
 • Aanbod :

  Je komt te werken in een gezellig en professioneel team. Uiteraard biedt de praktijk goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier