Verzorgende IG (nachtdienst) - bij De Wenning te Rolde
Zorggroep Drenthe
Assen, Drenthe
5 dagen geleden

Branche :

Verpleging, verzorging en thuiszorgUren : Gemiddeld 16 uur per weekEinddatum sollicitatie : 28-02-2022Startdatum functie : Per directSalaris : Maximaal € 2.

845,21 bruto per maand op fulltime basisArbeidsovereenkomst : VVT

Zorggroep Drenthe is voor locatie De Wenning te Rolde per direct op zoek naar een :

Verzorgende IG (nachtdienst)

Zijn wij op zoek naar jou?

Jij bent een gediplomeerd verzorgende IG. Jij kunt goed zelfstandig werken en wilt cliënten ondersteunen bij hun algemene dagelijkse verzorging.

Het stimuleren van de zelfredzaamheid van cliënten vind je belangrijk. Past dit bij jou? De Wenning in Rolde verwelkomt jou graag binnen hun teams! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Waar draag jij aan bij?

Een moooie dag voor de cliënten! Vanuit dit uitgangspunt kijk jij wat jouw cliënt nodig heeft en waar hij / zij blij van wordt.

Als verzorgende IG bied je persoonlijke verzorging aan onze cliënten. Je verdiept je in de cliënt als individu en rapporteert vervolgens in het digitale cliëntdossier.

Dit heb je nodig

Het bieden van kwalitatief goede zorg begint wat ons betreft bij het inzetten van gediplomeerde, deskundige, betrokken en bevlogen medewerkers.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep ouderen en hier, bij voorkeur, ervaring mee hebt.

Zelfstandig kunnen werken en flexibel zijn is een van de kernwaarden passend bij deze functie. Als toekomstig werkgever vragen wij standaard een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan en de verstrekking hiervan is een voorwaarde om bij ons in dienst te mogen treden.

Daarnaast is een referentiecheck ook onderdeel van de sollicitatieprocedure, door te solliciteren geef je hiervoor toestemming.

Wat bieden wij jou?

Zorggroep Drenthe is volop in ontwikkeling. Naast een moooie dag voor cliënten wil Zorgroep Drenthe dit ook voor haar professionals.

Vanuit de kernwaarden gastvrijheid, professionaliteit en positiviteit vinden er diverse scholingen en trainingen plaats die bijdragen aan jouw deskundigheid.

Heb jij de ambitie om door te groeien? Wij stimuleren persoonlijke groei en ontwikkeling!

En verder :

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden dat bestaat uit nachtdiensten;
 • Minimaal 16 uur per week. Het aantal uren kan in overleg worden afgestemd;
 • Een salaris conform functiegroep 35 van de cao VVT op basis van kennis en ervaring;
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Collectiviteitskortingen op verschillende verzekeringen ();
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je bepaalde arbeidsvoorwaarden (te denken aan salaris, vakantiegeld en eindejaarsuitkering) kunt ruilen tegen een aantal middelen, waaronder een fiets of een ICT-product;
 • Uitruilregeling reiskosten.
 • Heb je nog vragen?

  Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan snel! Wil je eerst nog wat meer informatie?

  Bel dan gerust met Fokelina Zoelman (teamcoördinator zorg) op telefoonnummer 0592-331232.

  solliciteren

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier