Medewerker Servicedesk 32-40 uur
FNG Group NL (PROMISS)
Diemen, NL
1 dag geleden
source : Fashionunited

Medewerker Servicedesk 32-40 uurFNG Retail Services is het Shared Service Center van FNG in Nederland. Het doel van dit servicebedrijf is om de komende jaren te groeien door het consolideren van o.

a. logistieke en ICT activiteiten van meerdere kledingmerken.FNG is een sterk groeiende Benelux-modegroep met activiteiten in heel Europa.

FNG ontwerpt en verdeelt kleding en schoenen voor zowel dames, kinderen als heren via eigen concept stores op toplocaties in België en Nederland, maar ook via een netwerk van multimerkenwinkels in binnen-

en buitenland. FNG is een beursgenoteerde vennootschap bij de officiële markt van Euronext Amsterdam, Brussel en heeft meer dan 3000 medewerkers die samen een omzet van ca.

500 miljoen euro realiseren.De ICT afdeling is voor FNG Retail Services de spin in het web. ICT is een van de kernactiviteiten om de doelstellingen te realiseren.

De ICT omgeving bestaat uit winkelautomatisering, logistieke systemen, administratie, en managementsystemen. Je gaat deel uitmaken van een klein, maar professioneel team binnen de ICT afdeling.

Voor ons servicekantoor in Diemen zijn wijop zoek naar eenMedewerker Servicedesk( 32-40 uur)Doel van de functie :

 • Dagelijks ondersteun je de filialen met de kassa- en werkplek omgeving.
 • Naast de filialen ondersteun je ook het servicekantoor en het distributiecentrum als het gaat om het gebruik van hard- en software.
 • Als er incidenten bij de Servicedesk worden gemeld, los je deze op of zet deze door naar oplosgroepen en coördineer jij het oplossingstraject.
 • Samen met de 2e lijns support afdelingen zorgen voor kennisopbouw.
 • Verdiepen in problemen en gebruikersvragen en deze vervolgens documenteren.
 • Optimaliseren van processen en dienstverlening.Wie zoeken we?Je hebt een afgeronde MBO opleiding in de richting van ICT.
 • Je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring in of rondom de servicedesk.
 • Je hebt de ambitie om de servicedesk te optimaliseren om daarmee een hoge effectiviteit en servicegerichtheid te realiseren.
 • Je hebt affiniteit met retail.
 • Je herkent jezelf in de volgende competenties : servicegericht, probleemoplossend vermogen, communicatief vaardig, pro actief en weet van aanpakken.
 • Wat bieden we?Het gaat om een uitdagende functie in een moderne ICT omgeving. De cultuur van FNG is te omschrijven als vernieuwend, collegiaal, vooruitstrevend en vriendelijk.

  FNG biedt je een plezierige werkomgeving waarin ruimte voor doorgroei, ontwikkeling en initiatief centraal staan. Het jaarsalaris is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

  Je beschikt over onbeperkt toegang tot de online leeromgeving van de FNG Academy.Enthousiast? Solliciteer nu!Wil je meer weten over het werken bij de FNG Group in Nederland? Klikhier

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier