Medewerker commercieel binnendienst
Luba Uitzendbureau Tilburg
Tilburg, Noord-Brabant
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Herken jij jezelf in de kernwaarden : Deskundig, Betrokken en Ondernemend? Ben jij klant en servicegericht? Wil jij de afdeling Sales buitendienst op commercieel en administratief gebied ondersteunen? Lees dan snel verder!

Vacature omschrijving

Bij jouw toekomstige werkgever ben jij als commercieel medewerker binnendienst de schakel tussen opdrachtgevers, commerciële buitendienst en de (Customer) Services medewerkers in zowel de binnen- als buitendienst.

Daarnaast biedt je op proactieve wijze ondersteuning aan de Sales buitendienst.

Samen met de afdeling Sales buitendienst handel je vooral Business to Business verkopen en vragen zelfstandig af en schakel je hierin met verpleeghuizen en ziekenhuizen.

Tevens heb je Business to Consumer contacten met particulieren. Daarnaast onderhoud je contacten met bestaande relaties en deze contacten bouw je verder uit.

Je signaleert koopsignalen en new business mogelijkheden. Ook ben je voor je collega’s in binnen- en buitendienst een vraagbaak.

Op administratief gebied stel je offertes op, maak je contracten en mailings, en beheer je de administratieve gegevensstroom in de business software.

Tot slot ondersteun je actief in (new business) projecten en faciliteer je evenementen.

In jouw functie rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Commercial Support.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier