Operator C
ROC Tilburg
Tilburg, North Brabant
4 dagen geleden

De Operator C kan op basis van kennis en ervaring zelfstandig en op flexibele wijze toezien op de bediening van productieprocessen.

Hij heeft coördinerende taken op het gebied van productie, kwaliteit en onderhoud en is verantwoordelijk voor het economisch, veilig en milieuverantwoord verlopen van de werkzaamheden en de productie.

Een Operator C kan ook een ploeg van operators aansturen en projectmatige taken uitvoeren op het gebied van procesverbetering en productontwikkeling.

Je kiest voor werkend leren. Een werkplek in de branche is een vereiste. Je werkt in ploegen en daarnaast ga je drie uur per week naar school.

De operator C opleiding bieden we aan in open leren , dat betekent dat je op verschillende momenten naar school kunt komen voor de theorielessen en voor begeleiding op maat.

Bij de grotere bedrijven worden de theorielessen bij grote groepen op het bedrijf verzorgd door een roc-docent. Je kunt eind augustus en eind januari aan de opleiding beginnen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier