Parttime cleanroom medewerker ASML Veldhoven
Olympia
EINDHOVEN, NL
1 dag geleden

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevende, internationale organisatie en wereldleider in het ontwikkelen en produceren van geavanceerde hoogwaardige technologische systemen voor de semiconductor industrie.

De organisatie houdt zich met het totale pakket van design, ontwikkeling, integratie, marketing en services bezig.

De organisatie kenmerkt zich naast haar internationale karakter, door de inzet van innovatieve technieken en is daarmee een organisatie die voortdurend in beweging en vernieuwend is.

Binnen gevestigde processen wordt van de medewerkers dan ook een flexibele, actieve werkhouding verwacht, die past in deze mondiale, vooruitstrevende omgeving.

Functieomschrijving

Wil jij graag parttime werken in een high tech omgeving met veel variatie? Dan is de ASML Flexpool wat voor jou! ASML is een grote organisatie in Veldhoven dichtbij de grote stad Eindhoven.

Als flexpool medewerker geef jij jouw beschikbaarheid door aan Olympia en dit zorgt er dus voor dat jij je eigen agenda kan indelen.

Dit is prettig wanneer jij een druk bestaan hebt en jouw baan wil combineren met andere dagelijkse bezigheden. Als jij vrij wilt zijn of je hebt vakantie kan je dit vaak communiceren tot 2 weken van te voren.

De planning word immers op weekbasis gemaakt.

De Flexpool is zo flexibel, jij kan werken van 16 tot 40 uur per week. Helemaal afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de drukte bij ASML.

Werktijden zijn :

Vroeg starten? Dat kan om 07 : 00 tot 12 : 30 of tot 15 : 30.

Laat starten? Dat kan om 12 : 30 of 15 : 30 tot 21 : 00.

Deze planning stemt Olympia samen met jou af.

Hoe ziet de start er uit van een Flexpool medewerker?

De eerste 2 weken word je full time getraind.

De eerste week 07 : 00 - 15 : 30 en de tweede week 12 : 30 - 21 : 00.

Dit inwerktraject is belangrijk, zo weet jij precies wat je kunt verwachten.

Daarna ga je parttime aan de slag binnen een cleanroom en af en toe in het magazijn, je werkt dus op verschillende afdelingen dit houdt je werk divers.

Een cleanroom is een ruimte waarin de lucht vrijgehouden moet worden van deeltjes (partikels), dit wordt gedaan door het minimaliseren van door de lucht aangevoerd stof.

De taken in een cleanroom bestaan uit (onder andere) het cleanen, verpakken, controleren, scannen, verzendklaar maken en administratief verwerken van ASML machine onderdelen.

In het magazijn voer je de laatste taak uit. Je staat op een speciale mat waar je deze high tech goederen verpakt omdat deze klaargemaakt moeten worden voor verzending.

Als de onderdelen netjes zijn ingepakt en klaar zijn voor verzending worden ze op de juiste locatie gezet.

Het is belangrijk dat je buiten een goede kennis van de Nederlandse taal ook kennis hebt van de Engelse taal. Dit omdat het een internationale omgeving is.

Functie-eisen

Je spreekt de Engelse taal goed, dit is belangrijk omdat de werkinstructies allemaal in het Engels zijn.

Je werkdagen zijn maandag t / m vrijdag.

Wat helemaal geweldig zou zijn :

 • Je bent in het bezit van een EPT en Stapelaar certificaat;
 • Je hebt kennis van SAP en hebt ervaring in de logistiek.
 • Voldoe je hier niet aan?

  Haak niet meteen af, maar neem contact met Lotte wellicht dat zei je vraag kan beantwoorden of jij bij de Flexpool club aansluit.

  Naast dat het gewoon een ontzettend leuk bedrijf is zijn er ook leuke uitjes en organiseren we een gezellige kerstborrel aan het eind van het jaar.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden een leerzame functie op oproepbasis binnen diverse logistieke afdelingen bij ASML. Hierbij horen diverse toeslagen, afhankelijk van het werken in dag, avond of weekenddienst.

  Als je interesse hebt in deze baan, laat het ons dan weten. Wij nodigen je dan uit voor een intake gesprek op kantoor.

  Het sollicitatie proces kan snel gaan, wellicht kun je dan zelfs morgen nog beginnen!

  In de tussentijd kun je ons volgen op Facebook en Instagram. Als je een kijkje neemt, LIKE je ons dan meteen even?

  Vind ons op Facebook #OlympiaUitzendbureauVeldhoven

  Vind ons op Instagram #OlympiaVeldhoven

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier