Projectleider Technische Innovatie
Rijk Zwaan
De Lier, Netherlands
4 dagen geleden

Vervul je graag een sleutelrol bij de implementatie van nieuwe ideeën? Wil je je ontwikkelen richting een leidinggevende functie?

Solliciteer dan op deze vacature van Projectleider Technische Innovatie op onze vestiging in De Lier of Fijnaart(in overleg).

De vacature van Projectleider Technische Innovatie bij Rijk Zwaan

Voor deze functie zijn we op zoek naar een ambitieuze professional die zich wil ontwikkelen tot leidinggevende. Rijk Zwaan is wereldwijd een toonaangevende speler op het gebied van de ontwikkeling van groenterassen.

Als Projectleider Technische Innovatie ben je verantwoordelijk voor de implementatie van technologische tools in het veredelingsproces.

Vision toepassingen, Robotics en Mechatronics staan daarbij centraal. Deze tools ondersteunen veredelaars bij het nemen van beslissingen bij de ontwikkeling van nieuwe groenterassen.

Je neemt intensief deel of geeft leiding aan technische projecten. Daarnaast denk je mee met investeringsprojecten, bied je ondersteuning tijdens het implementeren van nieuwe installaties, apparatuur en software en onderhoud je contact met leveranciers.

Het doen van marktonderzoek en volgen van nieuwe ontwikkelingen, ook buiten de sector, hoort tot je takenpakket. Je verwerkt deze kennis tot concrete voorstellen voor onze sector.

Jezelf verder ontwikkelen als Professional bij Rijk Zwaan

Na drie jaar werkzaam te zijn geweest als Projectleider Technische Innovatie, waarbij je vanuit de inhoud Rijk Zwaan en de verschillende disciplines van ons veredelingsbedrijf echt goed hebt leren kennen, ga je afhankelijk van je ontwikkeling en opgedane ervaring aan de slag in een next step.

Je kunt doorgroeien naar een leidinggevende rol of als project manager. Samen met de HR Adviseur bepaal je je eigen ontwikkelpad en geef je vorm aan het vervolg van je carrière.

Wij vragen een Projectleider Technische Innovatie met :

 • Een afgeronde WO opleiding, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Procesautomatisering of Robotics & Mechatronica
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Affiniteit met projectmatig werken en je bent gedreven om tot concrete resultaten te komen
 • De ambitie om je te ontwikkelen richting een leidinggevende rol
 • Verder ben je overtuigend in je communicatie en geef je blijk van inlevingsvermogen en een hands-on mentaliteit. Je hebt een kritische blik, bent zelfstandig en kijkt er naar uit om te werken in een productieomgeving met een dynamisch karakter wat de nodige flexibiliteit van je vraagt.

  Interesse?

  Je sollicitatie kun je richten aan Karin Godthelp (Advisor Human Resources). Klik op Solliciteer’ onderaan deze pagina om direct te solliciteren.

  Rijk Zwaan : jouw nieuwe werkgever?

  De standplaats van de functie is in overleg in De Lier of Fijnaart.

  Rijk Zwaan is een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur. We staan aan het begin van de voedselketen.

  We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We richten ons op de lange termijn en bieden daarom direct een vast contract bij indiensttreding.

  We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan het welzijn en de gezondheid van mensen over heel de wereld.

  Het draait bij ons iedere dag weer om groei. De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 3.

  000 mensen werken in meer dan 30 landen. En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en je zelf te ontwikkelen.

  En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie.

  Samen met collega’s streven naar het beste en lekkerste uit de natuur. Elkaar aanvullen, helpen en inspireren. Zo willen we samen blijven werken aan een gezonde toekomst.

  Henriëtte

  Young Professional bij Rijk Zwaan

  Read this story

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier