Technisch Ontwerper / Applicatie Ontwikkelaar
CIMSOLUTIONS
Vianen, Utrecht
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Technisch Ontwerper / Applicatie Ontwikkelaar kom je te werken bij onze gerenommeerde klanten op projecten of opdrachten van omvang en formaat.

Je bent verantwoordelijk voor het omzetten van functionele specificaties naar een technisch ontwerp, het ontwerp van programmaspecificaties voor toepassingen, de realisatie van (gewijzigde) programmaonderdelen en databestanden van toepassingen en de technische systeemtest van applicatietoepassingen.

Daarnaast geef je vorm aan webpagina’s en applicaties, stel je gebruikersdocumentatie op en verleen je ondersteuning bij het oplossen van productiefouten.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en onderhouden van de applicatie c.q.

Wie zoeken we?

Jij bent de beste in je vak of hebt de ambitie en de potentie om de beste te worden. Je hebt de passie om te leren nieuwe technologieën te verkennen en jezelf continu te ontwikkelen.

Je hebt de pioniersgeest en drive om nieuwe technologieën, methodieken en concepten toe te passen in projecten en bij klanten.

Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je bent een ware professional en ambassadeur voor CIMSOLUTIONS.

Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staan.

Wij spreken graag Technisch Ontwerpers / Applicatie Ontwikkelaars met enkele jaren ervaring, o.a. in de rollen Systeemontwikkelaar, ontwikkelaar, bouwer en ontwerper.

Daarnaast beschik je over :

 • Een afgeronde HBO / WO opleiding met een sterke ICT component;
 • Kennis van en enkele jaren ervaring met technisch ontwerp en applicatieontwikkeling;
 • Kennis van Softwareontwerp; Java Software Designer; Microsoft Certified Solution Developer certificaten;
 • Kennis van Methoden en technieken voor Agile ontwerp; RAD / LAD, RUP, Agile Scrum / DevOps / Continuous Integration;
 • Kennis van programmeren; Java; C#; VB.NET; SAP / ERP; Kubernetes; Docker;
 • Kennis van testen; TMap Suit (TMap Next);
 • Ontwikkeling Informatiesystemen Foundation; Object Oriëntatie Foundation;
 • Applicatiemanagement Foundation;
 • IT Infrastructuur; IT Foundation; A+ Essentials;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
 • Een geldig rijbewijs B.
 • Wie zin wij?

  CIMSOLUTIONS is een landelijk opererende organisatie met vestigingen in Amsterdam, Best, Deventer, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Vianen.

  Door onze brede klantenkring, in Business, Overheid en Industry, zijn wij op zoek naar kandidaten voor al onze zeven vestigingen in Nederland.

  Al 28 jaar ondersteunen wij onze klanten met hoogwaardige ICT diensten en oplossingen die het verschil maken. Onze klanten behoren tot de top 500 organisaties in Nederland en bevinden zich door heel Nederland.

  CIMSOLUTIONS is hét ICT bedrijf voor diensten en oplossingen van lange duur en grote impact. Wij hebben geen standaard oplossingen, maar leveren altijd maatwerk.

  Door gebruik van de laatste methodieken en technieken en innovatieve oplossingen maken wij het verschil bij onze klanten.

  Learn, create and make it work!

  Wat bieden we?

  Werken bij CIMSOLUTIONS betekent werken bij een dynamische, financieel gezonde organisatie. Een organisatie met de charme van een middelgroot bedrijf, hetgeen tot uiting komt in de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers.

  Zo vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers goed en up to date zijn opgeleid en daarbij de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen.

  Daarnaast doen wij ieder jaar mee aan de verkiezing tot Top Employer, waarbij wij in 2020 door het onafhankelijke Top Employers Institute voor de veertiende maal zijn uitgeroepen tot Top Employer Nederland.

  Gebieden waarop wij onderscheidend zijn : primaire arbeidsvoorwaarden, training en ontwikkeling, cultuur en innovatie.

  Onze klanten zitten voornamelijk in de overheid, business en industry. Met 7 vestigingen in Nederland hebben we bovendien meestal een standplaats bij jou in de buurt van waaruit je zoveel mogelijk regionaal wordt ingezet op uitdagende opdrachten bij onze klanten.

  Wat bieden we nog meer :

 • Naast een vast dienstverband, een max. salaris van € 6.000,- bonusregeling, leaseauto, pensioenregeling en onkostenvergoeding;
 • Uitdagende state-of-the-art en hightech projecten bij of voor gerenommeerde klanten;
 • Ruim opleidingsbudget en onbegrensde doorgroeimogelijkheden;
 • Kennissessies met andere ICT professionals in jouw vakgebied over aansprekende onderwerpen;
 • Regelmatig sociale uitjes zoals sportdagen, weekendjes weg en gezellige borrels.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier