Developer/Programmeur - Amsterdam - Junior/Medior/Senior
CareerValue B.V.
Amsterdam, NL
8 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Binnen deze functie krijg je opdrachten bij diverse bedrijven waar je in projectteams komt te werken die Agile te werk gaan.

Voor deze consultancyfunctie ben je flexibel ingesteld en communicatief vaardig.

Je gaat met de nieuwste technieken werken, waaronder .Net Core, ASP.Net , Typescript , HTML 5 , Azure en Visual Studio .

Je functie is erg divers en je komt bij grote en leuke organisaties te werken waardoor je veel ervaring op kunt doen in verschillende sectoren.

Als je als junior bij deze organisatie komt te werken word je intern opgeleid. Je krijgt dan een op maat gemaakt technisch programma, met onder andere videotutorials en je wordt ondersteund in het bouwen van applicaties.

Als je als medior of senior bij deze organisatie komt te werken is het belangrijk dat je al wel met de nieuwste Microsoft technieken hebt gewerkt, waaronder Azure .

Functie-eisen :

 • Minimaal HBO geschoold, (technische) informatica;
 • Goede kennis van C # .Net;
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Bij voorkeur heb je een rijbewijs ;
 • Je beheerst de Nederlands e taal uitstekend;
 • Consultancy spreekt je aan en je bent flexibel.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Voor een groot en groeiend consultancybedrijf dat gevestigd is in Amsterdam ben ik op zoek naar een .Net Developer. Het kantoor in Amsterdam is één van vele kantoren die dit bedrijf in Nederland heeft.

  Door de verschillende kantoren bieden zij regiogebonden projecten aan, het voordeel hiervan is dat je altijd in de buurt van jouw kantoor werkt en de reistijd dus beperkt blijft.

  Deze organisatie ontwikkelt applicaties op maat voor al haar klanten uit een verscheidenheid aan sectoren, waardoor je een kijkje in veel verschillende keukens krijgt.

  Consultancy moet je echter wel liggen, maar als jij hier het type voor bent, dan is dit een werkgever waar jij veel uitdaging en afwisseling kan vinden!

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier