Projectcoördinator integrale projecten | infrastructuur
bouwhuysch
Utrecht, NL
4 dagen geleden

Als projectcoördinator integrale projecten vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie infraprojecten te leiden in en rondom Utrecht.

De varierende grootte van werken zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd.

Soms houd je je bezig met grondverzet en bouw -en woonrijp maken, soms met saneringen of parkaanleg of juist de grote asfaltwerken.

De samenwerking tussen het bedrijfsbureau en de uitvoering is nauw afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk het realiseren van mooie werken en het onderhouden van een goede verstandshouding tussen de opdrachtgever en andere belanghebbenden.

Vanwege de toename van werken met innovatieve contactvormen is het een pré dat je als projectcoördinator integrale projecten om kan gaan met de bijbehordende methodiek.

Jouw skills

 • HTS / TU afgestudeerd richting civiel;
 • Ervaring met projecten in de wegenbouw en gww;
 • Ervaring in de werkvoorbereiding; en calculatie;
 • Innovatief en kijkt graag over de grenzen van het vakgebied heen;
 • Kennis van BIM / ICT systemen.
 • Ervaring als Projectcoördinator integrale projecten
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Onze opdrachtgever heeft bouwhuysch de exclusieve opdracht gegeven om het bedrijfsbureau te versterken in de regio Utrecht.

  Onze opdrachtgever is in alle opzichten een sterke wegenbouwer die ruime ervaring heeft als leidende aannemer van grotere infrawerken in Nederland.

  Naast de wegenbouw projecten is men ook sterk ontwikkeld in betonconstructies. Met korte lijnen en gepaste trots op de behaalde resultaten biedt dit bedrijf een werkomgeving waarbinnen aanpakkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.

  Benefits - Projectcoördinator integrale projecten infrastructuur

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als projectcoördinator integrale projecten.

  We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen als projectcoördinator? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €2500,- en €4500,- per maand.

  Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier