Project Manager NPI
Metaalkanjers
Eindhoven, NL
1 dag geleden
source : JobBoost.io

Als Project Manager NPI begeleidt je meerdere complexe mechatronische projecten van acquisitie tot en met oplevering. Tussen de eigen product ontwikkeling en / of ontwikkeling van de klanten en de Mechatronica volume productie (serie groottes van ca 20-1000 per jaar).

Je bent verantwoordelijk voor de NPI (Nieuwe Product Introductie) activiteiten van verschillende teams ( 3 tot 8 fte ). Geef je zorg voor de dagelijkse aansturing van de projecten.

Je bent verantwoordelijk voor het product, proces en organisatorische risico's om te komen tot een repeteerbare en betrouwbare volume productie.

Je ondersteunt en begeleidt project medewerkers en signaleert knelpunten binnen het project, covering your solutions initieert en doorvoert.

De Project Manager NPI stelt in overleg met de manager NPI het projectplan op. Je vraagt daarbij de project project resultaten (QLTC) in overleg met de klant en de interne organisatie.

Stelt een opdracht voor het project vast en coördineert je taken en capaciteit. Ook zorg je zorg voor de commerciële afstemming in samenwerking met de (groeps) accountmanager.

Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de verschillende doelen, conform toeg afgesloten tijd, scope, kwaliteit en budget.

Je bent samen met de manager NPI de interne KPI's op en bent verantwoordelijkheid voor het bouwen hiervan. Gaat analyseer en evalueer je de klantreacties over dienstverlening en producten.

Ook adviseer je het MT en het salesteam en draag je aan het verbeteren van de effectiviteit van het oplossen van problemen.

 • Trainingen, opleidingen en interne doorgroei worden gestimuleerd en worden actief meegedacht in de ontwikkeling van je competenties.
 • Onze opdrachtgever wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer. Drive, ondernemerschap, findinggerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn,
 • we dragen in alles wat we bedenken en doen, en dit verwachten we ook van onze nieuwe collega.
 • Wij zijn op zoek naar een :

 • aanpakker met een HBO + / WO werk- en denkniveau met een opleiding
 • Werktuigbouwkunde / Mechatronica en zeer ruime ervaring (minimaal 8 jaar) als projectmanager in een procesmatige omgeving.
 • Je ben bekend met projectmanagementtechnieken (b.v. PRINCE2) en bezit ruime ervaring met situationeel leidinggeven.
 • Je haalt het beste boven bij je team en zorgt voor een naadloze aansluiting bij haar klanten.
 • Je beschikt over gedegen kennis van project financiën en de financial economische principes of bedrijfsvoering.
 • Je ben in state complexe ROI op te stellen voor onvoorziene projecten en investeringen.
 • Kennis van de Nederlandse, Engelse taal in woord en geschrift.
 • zie jij jezelf hier al werken? solliciteer dan snel , voordat je te laat bent!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier