Expediteur / Planner
Neele-Vat
Amsterdam
6 dagen geleden

Startdatum per direct

Fulltime 40 uur per week

MBO + werk- en denkniveau

Neele-Vat is met een gezonde groei en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s.

Naast een goed salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten.

Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

De werkzaamheden

In deze functie bestaan je werkzaamheden uit het acquireren en / of signaleren, aannemen en organiseren van transporten.

Tijdig zorg je voor een efficiënte planning en bewaak je dat zendingen correct en op tijd worden opgehaald / afgeleverd.

Je houdt je bezig met het opmaken van transportdocumenten en het voorbereiden van im- en exportdocumenten. Je draagt zorg voor het voorbereiden, uitwerken en versturen van offertes en kent je weg bij het inkopen van marktconforme transporten.

Je begeleidt de transporten van A-Z en draagt bij aan de algemene expeditie administratieve ondersteuning.

Jouw profiel

Voor deze functie dien je te beschikken over minimaal MBO werk- en denkniveau.

Het is een pre als je kennis hebt van de logistiek en beschikt over enige werkervaring.

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in taal als in geschrift.

Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling en je bent in staat om je eigen werk te organiseren.

Je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid en je werkt secuur. Je bent communicatief sterk en stressbestendig.

Ons aanbod

Een goed salaris, een bonus bij goede bedrijfsresultaten, voordelige pensioenregeling (wij betalen 60%), diverse trainingen / opleidingen en de mogelijkheid om vanuit huis te werken (ook na corona) met de middelen die je daarvoor nodig hebt.

Dat is de basis die we aanbieden. Daarnaast bieden we tal van doorgroeimogelijkheden, ook hierin denken we natuurlijk mee.

Naast de leuke en gezellige bedrijfscultuur, hebben we jaarlijks leuke personeelsactiviteiten zoals een Paaspubquiz, voetbaltoernooi, haringhappen, kerststukjes maken en een leuk personeelsfeest.

We denken ook aan jouw naasten (indien van toepassing) met een Sinterklaasfeest voor de kleintjes en de Neele-Vat Academy voor de studerende kinderen.

En voor de sportieve collega’s die betrokken zijn bij een sportvereniging geven we graag in steuntje in de rug met ons sponsorprogramma.

Sollicitatie route

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier