Vrachtwagenchauffeur
Randstad
Oosterhout NB, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Wil jij bulk rijden vanuit Oosterhout voor een groot en betrouwbaar transportbedrijf? Dan is deze vacature voor bulkwagenchauffeur wellicht iets voor jou!

wat bieden wij jou

 • Beloning tussen € 12,14 en € 15,36,
 • 25 vakantiedagen+8,33% vakantietoeslag per jaar
 • Goede bij-en nascholingsmogelijkheden zoals code95
 • wie ben jij

  Jij bent voor ons de ideale kandidaat als jij :

 • In het bezit bent van rijbewijs Ce met code95;
 • In het bezit bent van een geldige digipas;
 • Beschikbaar bent om zaterdagdiensten te draaien;
 • Ervaring hebt met het rijden over smalle erven en
 • wat ga je doen

  Als bulkchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het gevuld houden van de voedersilo's bij veehouders.

  Je laadt het veevoer (of kunstmest) bij de productielocatie en zorgt ervoor dat het juiste type voer bij de veehouder in de silo komt.

  Het wagenpark van de opdrachtgever bestaat uit moderne trailers die uit meerdere compartimenten bestaan. Hierdoor ben je in staat om verschillende producten te leveren.

  Je werkt in ploegendiensten, dit betekend dat je de ene week 6 dagen ochtenddienst en de andere week 5 dagen middagdienst draait.

  De ochtenddienst loopt van maandag tot en met zaterdag van 5.00 - 14.00 uur. Deze week heb de hele middag en avond vrij, bijvoorbeeld om je kinderen van school te halen.

  De middagdienst loopt van 14.00 - 23.00 uur. Deze week ben je 's ochtends vrij om lekker uit te slapen of 's ochtends afspraken in te plannen.

  waar ga je werken

  Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervoer van aardappelen en ander losgestorte agrarische producten, meel, veevoer, (vloeibare) zuivel en gekoelde foodproducten.

  1.950 vakkundige medewerkers spannen zich dagelijks in om klanten in de food- en agriketen de beste logistieke diensten te leveren.

  Hiervoor beschikken zij over een modern wagenpark van ruim 1.250 trucks en 2.000 trailers. AB Texel Group rijdt in grote delen van Europa en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië en Frankrijk.

  Heb jij interesse in deze baan als vrachtwagenchauffeur? Solliciteer dan via de sollicitatieknop hieronder. Na een eerste telefonische kennismaking zal je worden voorgesteld bij de opdrachtgever.

  Als het van beide kanten bevalt wordt er een inwerkdag ingepland. Mocht dit goed verlopen dan kan jij snel aan het werk.

  Mocht je nog vragen hebben kan je uiteraard contact opnemen.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier