C#.NET Software Engineer
Schoonderbeek Elektronica Systemen B.V.
Nieuw-Vennep, Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ben jij als C# .Net Core Ontwikkelaar toe aan verbreding & verdieping van je werk, én wil je een bijdrage leveren aan onze zorginnovaties bekijk dan onderstaande vacature!Schoonderbeek Elektronica Systemen B.

te Nieuw-Vennep ontwikkelt, produceert en onderhoudt geavanceerde monitorings- en bewakingssystemen voor in de zorg. De groeiende markt en de vraag naar innovatie in onze producten zorgen ervoor dat we behoefte hebben aan meer ontwikkelaars.

Daarom is Schoonderbeek Elektronica Systemen op zoek naar een ervaren : C# .NET Core Software EngineerNieuw-Vennep, 32-38 uurWat ga je doen als C#.

NET Software Engineer?Als C# .NET Software Ontwikkelaar bouw je mee aan geavanceerde monitorings- en bewakingssystemen voor patiënten.

Samen met het Ontwikkel team denk je mee aan en ontwerp en ontwikkel je onder andere : Software voor nieuwe productenUitbreidingen en verbeteringen aan bestaande productenHet team is klein, maar hecht en schuwt de technische discussie op de werkvloer niet.

De bereidheid om elkaar te helpen in het team is groot. Met een houding van niet kijken naar de problemen, maar zoeken naar de (beste) oplossingen’ wordt in het team gewerkt.

Als C# .NET Software Developer bij Schoonderbeek werk je aan de hele productlijn bij een organisatie waar innovatie centraal staat.

Hier wordt niet alleen gepraat over de allernieuwste technologieën, maar ze worden ook echt toegepast. Uniek is ook dat het hele traject binnenshuis plaatsvindt.

Van idee via ontwikkeling tot en met de productie en de nazorg / service. En als onze nieuwe C# .NET Software Engineer ben jij bij het hele traject betrokken.

Jouw eigenschappen : - Meerjarige ervaring als softwareontwikkelaarKennis van en ervaring met C# en .NET CoreGeïnteresseerd in of bekend met Client-server applicatiesMinimaal hbo-denk- en -werkniveauGroot kwaliteitsbewustzijnJe bent leergierig en hebt de ambitie je vakkennis te vergrotenOnze productenOnze elektronische zorgsystemen bewaken het welzijn van cliënten en verzorgen de afhandeling van een (alarm-)oproep naar het verzorgend personeel, zodat een klant of patiënt snel kan worden geholpen.

Deze systemen worden via een vast dealernetwerk ingezet op een breed vlak in de gezondheidsmarkt (ziekenhuizen, psychiatrische instellingen, verpleeg- en verzorgingshuizen) voor communicatie, signalering, informatie, alarmering en beveiliging.

ArbeidsvoorwaardenHet salaris is in overeenstemming met de functie, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. We starten met een jaarcontract.

Maar de bedoeling is om dit zo snel mogelijk om te zetten naar een vast dienstverband. Wij willen graag jaren met jou samenwerken aan de ontwikkeling van onze producten.

Schoonderbeek heeft flexibele werktijden tussen de 32 en max. 38 uur per week.Informatie en / of sollicitatieHiervoor neem je rechtstreeks contact op met Dick Brons.

Via telefoonen / of via mail dick at schoonderbeek.biz.Kijk voor meer informatie over onze organisatie op .Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier