Verzorgende IG - Houten, HHH - Oproep (21-0013)
ZorgSpectrum
Houten, NL
5 dagen geleden

Verzorgende IG Het Haltna Huis - Oproep

Ben jij de enthousiaste en zelfstandige Verzorgende IG (niveau 3) die graag met mensen werkt? Dan zoeken wij jou!

Wie ben jij?

De Verzorgende IG die wij zoeken kan zelfstandig werken en neemt eigen initiatief. Je komt te werken op locatie Het Haltna Huis in Houten.

Je werkt met een op iedere individuele cliënt toegesneden zorgplan. Daarbij is jouw doel dat de cliënt zo lang mogelijk regie blijft houden in zijn of haar leven.

Je bent sociaal in de omgang en werkt met passie voor onze cliënt.

Wij bieden je wat!

 • Oproepcontract voor onbepaalde tijd
 • De functie is ingeschaald in FWG 35 tussen de € 1.960,02 en € 2.845,21 met een eindejaarsuitkering van 8,3% per jaar conform CAO VVT
 • Tal van opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden
 • Ruimte voor eigen initiatief en gezonde en voordelige faciliteiten
 • Om een beter gevoel te krijgen bij de afdeling kan je een dag vrijblijvend meelopen. Wij plannen graag een afspraak met je in!
 • Wat vragen wij?

 • Diploma Verzorgende IG niveau 3
 • We kijken uit naar je reactie!

  We nodigen je van harte uit contact met ons op te nemen over deze baan. Neem dan contact op met een van onze Recruiters : Faiza El Kaderi via 06-82780162, Carmen Jansen via 06-22784720 en Rachida Irachgar via 06-82969624?

  of mail naar werving zorgspectrum.nl.

  Direct solliciteren kan natuurlijk ook!

  ZorgSpectrum

  Waardevolle zorg met oog voor mensen, dat is onze passie. Onze cliënten zijn mensen die te maken krijgen met verlies aan vaardigheden en lichamelijk functioneren.

  We bieden een breed aanbod aan diensten van lichte ondersteuning thuis tot intensieve zorg in een beschermde woonomgeving.

  Het is onze ambitie om onze cliënten de ondersteuning te bieden die past bij hun persoonlijke wensen en leefstijl. Onze goed opgeleide en betrokken medewerkers delen deze ambitie.

  Zij handelen vanuit de kernwaarden : Betrokken, Professioneel, Samen. ZorgSpectrum biedt haar diensten aan in Nieuwegein, Houten ,Vianen en Utrecht.

 • We waarderen het enorm dat er bureaus zijn die ons willen helpen met het vinden van deze nieuwe collega. Toch willen we vragen geen contact met ons op te nemen.
 • We hebben met veel zorg onze leveranciers uitgezocht en zijn blij met ieder van hen. Tenzij je ons voor deze functie kunt helpen op basis van Werving & Selectie, dan komen we graag in contact met je

 • Interne kandidaten die voldoen aan de in de vacature gestelde functie-eisen en / of medische urgentie hebben zullen de voorkeur krijgen bij invulling van de vacature
 • Als je bij ons in dienst komt vragen wij je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen bij de gemeente waar je ingeschreven staat.
 • Zonder VOG kun je helaas niet bij ons werken

  Vacaturenummer : 21-0013

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier