Medisch Technicus (mid career)
Erasmus MC
Rotterdam, Netherlands
2 dagen geleden

Functie inhoud

Als medisch technicus valt de gehele levenscyclus van medische apparatuur onder jouw verantwoordelijkheid. Je bent betrokken bij advies bij aanschaf tot aan de fysieke afvoer van afgekeurd materiaal.

Je draagt zelfstandig zorg voor de ingebruikname, de instandhouding en het (preventief en correctief) onderhoud van de apparatuur.

Je ondersteunt gebruikers bij de inzet en gebruik van apparatuur en bevordert de veiligheid en kwaliteit door overdracht van kennis en vaardigheden.

Binnen de vakgroep Highcare IC zal je samen met 2 andere collega’s het Centrum voor Thuisbeademing (CTB) ondersteunen waarbij de focus ligt bij beademingsapparatuur die specifiek in de thuissituatie wordt gebruikt en advisering van de zorg professionals zowel intern als extern.

Dit betekent dat je incidenteel op een externe locatie je werkzaamheden uitvoert. Daarnaast fungeer je als back-up bij andere afdelingen en maak je deel uit van de bereikbaarheidsdienst van de vakgroep.

Je met start met een inwerkprogramma specifiek voor jouw aandachtsgebied door collega’s en door externe leveranciers. Bij de introductie van nieuwe apparatuur wordt ook scholing verzorgd waardoor jij je eigen kennis verbreedt.

Daarnaast bezoek je beurzen en neem je deel aan speciale trainingen van de vakvereniging VZI.

Werkomgeving

De afdeling Medische Technologie - onderdeel van het Servicebedrijf, pijler Informatie& Technologie - is ervoor verantwoordelijk dat medische apparatuur, inclusief gerelateerde ICT, veilig en inzetbaar is.

Binnen team Instandhouding zal je onderdeel uitmaken van de vakgroep Highcare / IC die vanuit diverse werkplaatsen het technisch beheer en ondersteuning van de diverse Highcare afdelingen als aandachtsgebied heeft.

Profiel

Je hebt minimaal een afgeronde technische mbo-opleiding op het gebied van bijvoorbeeld Elektronica, Elektrotechniek of Technische Computerkunde en bent in het bezit van minimaal MTA en MTB.

Je hebt 3- 5 jaar werkervaring als medische technicus in een ziekenhuis en / of als medisch service technicus in de buitendienst.

Je bent klantvriendelijk met een collegiale en flexibele werkhouding. Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een goed inlevingsvermogen.

Je werkt accuraat, bent analytisch en stressbestendig en je beschikt over goede contactuele vaardigheden. Wij vragen voor deze functie de volgende competenties : samenwerken, resultaatgerichtheid, voortgangsbewaking, probleemanalyse, leervermogen en kwaliteitsgerichtheid.

Bekijk de voorwaarden voor indiensttreding bij Erasmus MC.

Wat bieden wij

Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek.

 • We bieden, na een beoordelingsperiode van één jaar, een vaste aanstelling met uitzicht op verdere interne doorgroei.
 • Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.604,- (schaal 8) bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
 • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2 / 3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
 • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken.
 • Alle zijn conform de cao Universitair Medische Centra

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier