Allround werkvoorbereider civiele techniek
Eminent
Nieuwegein, NL
2 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als allround werkvoorbereider pak je meerdere civieltechnische projecten op en ondersteun je het management waar nodig. Omdat het bedrijf aan het groeien is, moet deze functie nog worden opgezet.

Hierdoor krijg je de kans als werkvoorbereider de processen en werkzaamheden naar eigen inzicht en in overleg in te richten.

Dit doe je in een team van ongeveer 6 medewerkers, waarbij je schakelt met de directeur, de uitvoerders en de administratie.

Je bent betrokken bij de opstart-, uitvoering- en eindfase van de projecten. Werken als werkvoorbereider voor deze aannemer houdt in werken in een veelzijdige functie en een mooie combinatie tussen praktijk en theorie.

Interesse? Neem contact op met Edwin Wendrich, 06 - 81 45 20 11, e.wendrich eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Relevante werkervaring als werkvoorbereider of calculator
 • Bekend met AutoCad
 • Sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Bedrijfsomschrijving

  Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als werkvoorbereider? Voor een aannemer met groeiambitie ben ik op zoek naar een werkvoorbereider, die de ambitie heeft mee te groeien en te ontwikkelen met het bedrijf.

  Deze aannemer staat momenteel op een keerpunt in haar bestaan, waarbij ze een omschakeling gaan maken naar een professioneler bedrijf.

  Ze willen de werkzaamheden van het bedrijf binnen de civiele techniek verder uitbreiden, zodat ze een volledig pakket kunnen aanbieden aan de opdrachtgevers.

  Om deze reden zoeken ze ter uitbreiding van het team een werkvoorbereider. Binnen het bedrijf is sprake van een platte structuur en veel vrijheid.

  Elke medewerker heeft mogelijkheid om ideeën te suggereren en te bespreken. Ruimte voor eigen inbreng is mogelijk in elke functie.

  Door deze vrijheid wordt er een sfeer gecreëerd, waarbij ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden mogelijk zijn. De werkzaamheden van deze aannemer zitten momenteel veel in het grondverzet en het bouw- en woonrijp maken van terreinen.

  De visie van dit bedrijf is om de werkzaamheden uit te breiden naar alle facetten van de grond-, weg- en waterbouw. Wil jij als werkvoorbereider graag samen met dit bedrijf de groei en ambitie gaan realiseren? Reageer dan snel!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en / of cursussen
 • Werken in een groeiend en ambitieus bedrijf
 • Veelzijdige functie
 • Reiskostenvergoeding of leaseauto
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier