BBL installatiemonteur
Technicum
Zwolle, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Je gaat ervoor zorgen dat woningen en / of gebouwen voorzien worden van gas en water. Cv ketels en warmtepompen vind je interessant en je wilt hier alles van weten.

Wij hebben de perfecte opleiding voor jou! Voor onze werkgevers zijn wij altijd op zoek naar mensen die woningen en utiliteitspanden willen voorzien van alle benodigde installaties.

Jij bent creatief, handig en je houdt van aanpakken. Jij vindt het leuk om afwisselend werk te doen en je kan goed onder begeleiding van een zelfstandig monteur werken.

Uiteraard zorgen wij voor een goede begeleiding en de leerwerkplek zal dan ook de ideale opstart zijn van jouw carrière.

Arbeidsvoorwaarden

Een contract, een baan en een opleiding. Dat is wat Technicum jou te bieden heeft! Technicum is een landelijke organisatie met een breed scala aan technische functies.

Dit is zowel regionaal, landelijk als internationaal. Voor de salariëring wordt de CAO van de werkgever gehanteerd, waarbij rekening wordt gehouden met kennis en ervaring.

Daarnaast is er sprake van 8% vakantiegeld, een ADV-regeling (afhankelijk van de duur van de werkweek), initiële verhogingen, periodieken en een reiskostenregeling.

Ook zijn er extra mogelijkheden met betrekking tot onder andere het pensioen, de zorgverzekering en de hypotheek mogelijk.

Vaardigheden

Jij hebt een basisopleiding VMBO / MAVO en je wilt iets nieuws leren in de techniek. Daarnaast woon je in de buurt van Zwolle, Apeldoorn of Enschede en ben je fulltime beschikbaar.

Over de werkgever

Technicum is een HR-specialist in de technische sector die zich in Zwolle, Apeldoorn en Enschede richt op de vakgebieden installatietechniek, elektrotechniek en WTB.

Als HR-specialist zijn uitzenden, detacheren en directe overnames door de relatie onze werkgebieden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier