Logistiek medewerker
Hamifleurs
Honselersdijk, Zuid-Holland, NL
5 dagen geleden

Logistiek Medewerker Bloemenexport Met een glimlach op je gezicht kijk je vanaf de balustrade naar de emmers bloemen die over de lopende band gaan.

Je denkt bij jezelf : wat een gave werkplek heb ik’. Als logistiek medewerker bij 1 van de toonaangevende bloemenexporteurs in Nederland heb je een verantwoordelijke job.

Jij bent de laatste schakel van de ketting en maakt bestellingen klaar voor de eindklant. Iedere dag opnieuw weet jij de 20 tot 40 karren op de juiste compacte manier transport-klaar te maken.

Met jouw ruimtelijk inzicht loopt het logistieke proces op rolletjes en handel jij orders met de juiste nauwkeurigheid en snelheid af.

Klinkt dit goed voor jou? We doen er nog een schepje bovenop. Bij ons heb je niet alleen een baan met baangarantie. De doorgroeikansen naar functies als planner of meewerkend voorman zijn er volop.

Wat ga je doen?

Iedere kar zie jij als een nieuwe puzzel die jij zo efficiënt mogelijk legt. Jij zorgt dat de fusten, emmers en los verpakte bloemen netjes aankomen bij de eindklant.

Wanneer de puzzel is gelegd, kijk jij vol trots naar het eindresultaat dat er schilderachtig uitziet. Als logistiek medewerker, intern noemen we jouw functie ook wel karrenbouwer’, vind je jouw werk helemaal het einde.

Enthousiast ga je helemaal los als de producten via de gemechaniseerde band aankomen bij jouw gate. Je handelt de orders zelfstandig af.

Je zorgt dat zoveel mogelijk bloemen en planten op een kar passen en bestand zijn tegen het transport. Wat je op een gemiddelde werkdag doet?

 • controleren op kwaliteit, juistheid en deadlines.
 • afmelden en scannen in ons logistieke systeem.
 • andere collega’s ondersteunen wanneer dit nodig is.
 • En aan het einde van de werkweek? Dan ga je, na een heerlijk drankje, met een voldaan gevoel én een mooie bos bloemen naar huis!

  Wat je toekomstige collega zegt over zijn ervaringen

  Ik ben in charge over mijn gate en zorg ervoor dat mijn bloemen’ tiptop de deur uit gaan.

  Glenn Verhoek (karrenbouw-held) Wij zijn OZ-Hami, aangenaam

  Wat is er leuker dan werken met de mooiste bloemen van de wereld? Bij OZ-Hami mogen we hier iedere dag van genieten. Onze passie voor bloemen delen we met onze collega’s en kwekers.

  En we brengen dat met succes over aan bloemengroothandels en bloemisten in meer dan 50 landen. We weten wat er speelt in hun markten en spelen hierop in.

  Met een uitzonderlijk breed assortiment bloemen, met marktinformatie, trendinformatie, inspiratie, adviezen en tips.

  We zijn ervan overtuigd dat je samen verder komt dan alleen. Daarom vormen we in Aalsmeer en Westland 1 sterk team voor inkoop, logistiek en backoffice.

  We laten onze collega’s optimaal tot bloei komen in hun werk. Daarbij werken we nauw samen met onze kwekers als partners op lange termijn.

  En met onze unieke en succesvolle klantmerken OZ Export, Hamifleurs en Van Dam zorgen we voor blije bloemengroothandels en bloemisten.

  In Europa, het Midden-Oosten en Azië.

  Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze bedrijfsvideo!

  Jij hebt het

  Als jij op vakantie gaat, laat je geen plekje onbenut in de kofferbak. Jij schat precies in hoeveel ruimte je nodig hebt.

  Dit ruimtelijk inzicht breng jij ook mee naar OZ-Hami. In jouw werk ben je graag zelfstandig bezig. Ook schiet jij graag collega’s te hulp om samen een order af te handelen.

  Jij bent het type dat het werk ziet liggen en je gaat goed met werkdruk om. Dat je soms met flexibele werktijden te maken hebt, soms vroeg (6.

  00 uur) beginnen en vroeg klaar (15.00 uur), vind jij geen enkel probleem. Naast humor en gezelligheid breng je mee :

 • relevante werkervaring in de logistiek.
 • ervaring met karrenbouw of in de bloemenbranche? Dat is mooi meegenomen.
 • goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.
 • Dit bieden wij jou

  Eerlijk is eerlijk, wij vinden dat hard werken moet worden beloond. Daarom bieden wij jou op fulltime basis :

 • geld; een bovengemiddeld salaris dat door ervaring, kennis en kunde kan oplopen.
 • extra beloningen als we positief draaien.
 • 25 vakantiedagen + geld om daar uit te geven (8%).
 • een interne opleiding tot karrenbouwer.
 • leuke teamuitjes. Van bowling-avondjes tot aan een in-house nagebootste Formule 1-baan.
 • de mooiste bloemen met korting!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier