Technisch Commercieel Medewerker Measurement & Control
Personal Selection
Rotterdam, NL
6 dagen geleden

Ben je op zoek naar een veelzijdige functie, waarbij techniek en administratieve werkzaamheden met enige regelmaat de revue passeren.

Vind je jezelf een echte spin in het web op het gebied van de elektrotechniek? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren!

null

Wegens groei van de Test & Measurement activiteiten op de hoofdvestiging in Rotterdam is onze opdrachtger op zoek naar een nieuwe binnendienst collega binnen de Business Unit Measurement & Control.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Met een solide kennis op elektrotechnisch vlak weet jij met klant mee te denken en ze te adviseren over vraagstukken omtrent nieuwe aanvragen en wijzigingen.

Je bent een commerciële doorzetter die in staat is kansen te herkennen en deze om te zetten in business. Samen met de accountmanagers vorm je de schakel tussen de klant en de leveranciers.

Je neemt initiatief en bent klantgericht ingesteld. Het is een veelzijdige functie, je bent een spin in het web, waarbij techniek en administratieve werkzaamheden met enige regelmaat de revue passeren.

Een verantwoordelijke en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Je werkt binnen een gezonde en stabiele onderneming, met een plezierig werkklimaat.

Een uitgebreid productenpakket en de aanwezigheid van veel kennis en expertise op het gebied van Mechatronica biedt jou succes.

Je gaat werken voor een enthousiast team met veel passie voor techniek.

 • MBO+ werk / denk niveau met richting Elektrotechniek;
 • Een ruime ervaring in een technisch commerciële binnendienst functie;
 • Ervaring in marketing is een pre;
 • Je werkt accuraat en bent commercieel, daadkrachtig, oplossings- en resultaatgericht;
 • Je kunt goed zelfstandig werken binnen een gemotiveerd salesteam;
 • Goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal.
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier