BBL Verpleegkunde Niveau 4
Lyvore
Bilthoven
6 dagen geleden

BBL Verpleegkunde Niveau 4

Uur per week uur Vakgebied Verpleegkundige niveau 4 Plaats Amersfoort Baarn Bilthoven De Bilt Driebergen Lage Vuursche Maartensdijk Soest Soesterberg Salaris - Opleiding MBO Diploma Deel vacature

Ik heb mijn Verzorgende IG diploma behaald en wat nu? Welke mogelijkheden zijn er nog meer voor mij? Ook dat is een interessante vraag, maar gelukkig is daar Silverein, de ouderenzorgorganisatie die jou de mogelijkheid biedt om jouw kennis en kunde als zorgprofessional uit te breiden.

Persoonlijke ontwikkeling noemen we dat. Hierdoor krijg je meer plezier in je werk, heb je een beter carrièreperspectief en tegelijkertijd groeit met jouw inzet de kwaliteit van onze organisatie.

Voor wie?

De BBL-opleiding Verpleegkunde niveau 4 is voor een ieder die het diploma Verzorgende IG (VIG) of een vergelijkbare opleiding heeft behaald en zich graag verder wil ontwikkelen.

Door het volgen van dit BBL-traject ben jij straks in staat jezelf te herkennen in onderstaande punten :

 • Ik heb ideeën om de kwaliteit van zorg en woonomgeving te verbeteren
 • Ik vind het volstrekt logisch om verantwoordelijkheid te krijgen en te nemen
 • Ik denk in oplossingen en deel deze graag met collega’s
 • Tenslotte heb ik een sociaal hart en weet ik hoe je het verschil in de dag kan maken
 • Het is belangrijk dat je beschikt over humor en relativeringsvermogen, want niet alles gaat gelijk precies zoals je het zou willen.

  Maar dat, in combinatie met de wisselende diensten, maakt dit werk ook weer zo afwisselend en dat is nu net waar jij naar op zoek bent.

  BBL-Traject

  Jouw kennis en kunde wil je graag inzetten voor de oudere medemens? Kom dan werken als leerling verpleegkundige bij Silverein en pak de kans om het verschil te maken!

  Uiteraard ben je gedurende je opleiding werkzaam als leerling en werk je aan je competenties die behoren bij een functie als Verpleegkundige.

  Eén dag in de week ga je naar school en gemiddeld werk je de drie overige dagen bij één van onze teams. Je wordt ingeroosterd volgens het teamrooster en draait mee met je collega’s.

  Dit betekent dat je dus ook dag-, avond- en weekenddiensten werkt en later in de opleiding mogelijk nachtdiensten. Zo breng je de door jou in theorie opgedane kennis direct in de praktijk.

  Een prachtige leerzame combinatie!

  Dat is werken bij Silverein

  Mijn kracht is mijn kennis en kunde, gecombineerd met mijn warme persoonlijkheid

  Anneleen

  De uitdaging op school

  Het theoretische deel van de opleiding volg je bij een school voor middelbaar beroepsonderwijs, waarmee Silverein goed samenwerkt.

  Je krijgt begeleiding op de werkvloer door een werkbegeleider. Een praktijkopleider van Silverein zorgt voor bewaking van het leerproces.

  De opleiding start 1 september 2 en duurt gemiddeld 2- 2,5 jaar. Er wordt altijd samen gekeken op welke manier je de opleiding het snelst kan doorlopen.

  Waar ga je werken

  Jij maakt onderdeel uit van een zelfstandig werkend team bestaande uit verschillende zorgprofessionals. Jouw nieuwe collega’s hebben een zelfde doel : het bieden van kwaliteit van zorg aan bewoners.

  De teams bevinden zich in Amersfoort, Soest, Baarn, Driebergen, Lage Vuursche, De Bilt, Bilthoven, Doorn, Soesterberg en Maartensdijk.

  Er is dus altijd wel een team bij jou in de buurt dat je een warm welkom biedt. Tijdens je opleiding maak je kennis met verschillende doelgroepen : kleinschalig of een grotere locatie, thuiszorg, dementiezorg, somatische zorg of een combinatie of werk je liever met cliënten met niet aangeboren hersenletsel?

  Hoe waarderen wij jou

  Het salaris is afhankelijk van vooropleiding, werkervaring en leeftijd. We maken hier per slot van rekening een mooi maatwerkpakket van.

  Na het behalen van het diploma Verpleegkunde niveau 4 kom je in FWG -1. Naast vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,%) hebben we primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden die interessant voor je kunnen zijn.

  Het zijn er zoveel dat we hiervoor een aparte pagina hebben gemaakt. Verder krijg je gedurende de opleiding een leer-arbeidsovereenkomst voor uur per week bestaande uit uur werken en 3 uur betaalde schooluren, andere schooluren zijn eigen investering.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier