BI Tester
Alten
Capelle Aan Den Ijssel
2 dagen geleden

De functie

For this function we are looking for (native) Dutch speaking candidates

De tester die wij zoeken streeft naar kwaliteit en efficiëntie in het BI-ontwikkelproces. Hij of zij adviseert binnen een project over de testaanpak van BI-projecten waarbij in veel gevallen de transitie van doing Agile’ naar being Agile’ nog gaande is en waar test automatisering een grote rol speelt.

Heb je testervaring binnen het BI-domein en ben je op zoek naar een werkgever waar je door kunt groeien en kunt bouwen op uitgebreide expertise binnen zowel het test- als BI vak, dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Jouw profiel

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare testervaring waarvan 2 jaar binnen BI-opdrachten
 • Goede kennis van SQL
 • Ervaring met één of meerdere BI tools als Microsoft Dynamics, SAS of Informatica
 • Ervaring met testtools als Selenium, Cucumber en FitNesse
 • Interesse in onderwerpen als IoT, Cloud, Data lakes en Blockchain
 • Persoonlijke eigenschappen : Communicatief, Initiatiefrijk, Agile minded, Innovator.
 • Persoonlijkheid

  Je bent communicatief en analytisch sterk. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast ben je resultaatgericht en heb je van nature een flexibele instelling.

  Wij vinden het ook belangrijk dat je jezelf kunt herkennen in onze kernwaarden, o.a. : open en betrokken, passie voor techniek en plezier.

  ALTEN biedt

  Samen gaan wij op zoek naar een uitdagende opdracht, waarin jouw groei centraal staat en jouw kwaliteiten het best naar voren komen.

  Daarnaast geloven wij dat je als IT’er nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen.

  Onze consultants organiseren bijvoorbeeld regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen.

  Of misschien vindt jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren? Als jij de gesprekken net zo leuk als wij hebt ervaren, dan krijg je een vast contract.

  De volgende stap is het uitzoeken van een auto. Wij maken je laptop gereed en je bent klaar om op één van onze projecten aan de slag te gaan.

  Hard werken wordt bij ons beloond met een goed salaris en een bonus, maar relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus krijg je van ons 27 vakantiedagen.

  Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bij kopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je (premievrije pensioenregeling).

  Met je mentor en Business Manager ga jij je nieuwe avontuur aan en krijg je vanuit ons de juiste begeleiding. Samen zorgen wij ervoor dat jij je ambities kunt verwezenlijken.

  ALTEN

  ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in consultancy op het gebied van BI en Analytics, Software Development, Software Quality, Agile, Cloud en Internet-of-Things en dit binnen verschillende branches.

  Bij ons kom je terecht in een divers en hecht team, dat zich bezig houdt met de laatste ontwikkelingen. Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland.

  De klantenkring varieert van overheden en energiemaatschappijen tot financiële instellingen, zakelijke dienstverleners, hightech bedrijven en telecomproviders.

  Wij bieden volop uitdagingen, solliciteer daarom nu om deel uit te maken van ons gezellige team!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier