Medewerker technische dienst slagerij
Hoogvliet BV
Bleiswijk
6 dagen geleden

Jouw werkdomein bevindt zich tussen de meest moderne en geavanceerde machines. Terwijl je fluitend bezig bent met het geplande onderhoud word je opgeroepen en sta je direct klaar om een storing op te lossen.

Jij vindt het een uitdaging om elke keer weer te ontdekken waar de storing vandaan komt, maar liever nog, hoe je deze een volgende keer kunt voorkomen.

En daar ben je trots op! Doordat jij de machines en productielijnen goed onderhoudt, kunnen de slagers zonder problemen het verse vlees bewerken en liggen de mooiste vleesproducten van topkwaliteit dezelfde dag nog in de winkels.

En daar ben je trots op; dankzij jou heeft onze klant 's avonds een heerlijk stukje mals vlees op tafel. Zo draag je bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen.

Dit ga je doen als Medewerker technische dienst slagerij

Je controleert en onderhoudt alle machines uit de Slagerij. En wanneer er toch een storing ontstaat zorg jij ervoor dat deze zo snel mogelijk én duurzaam verholpen wordt.

Zowel op mechanisch als op elektrotechnisch gebied hoeven wij jou niets te vertellen. Ook denk jij graag mee over procesverbeteringen in de productielijnen.

Je werkt soms in koude ruimtes, maar daar ben je natuurlijk op gekleed. Je werktijden zijn lekker divers, je werkt soms ook in het weekend.

Dit breng je mee als Medewerker technische dienst slagerij

 • mbo werk- en denkniveau (afgeronde opleiding megatronica) en minimaal 1 jaar werkervaring
 • flexibiliteit; je bent ook beschikbaar in het weekend
 • je bent nauwkeurig en in staat zelfstandig te werken
 • je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • je vindt het niet erg om in een wat koudere omgeving te werken
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier